banner388

Devlet Bahçeli'den Sert Çıkış

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında gündemdeki meselelere ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Devlet Bahçeli'den Sert Çıkış

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında gündemdeki meselelere ilişkin değerlendirmeler yaptı.

02 Temmuz 2019 Salı 20:21
Devlet Bahçeli'den Sert Çıkış

Yeni parti kuruluşu için hazırlıklar yaptığı iddia edilen Ahmet Davutoğlu ile Abdullah Gül gibi eski AK Partilileri isim vermeden eleştiren MHP Genel Başkanı Bahçeli, "İsmi bayatlamış kişilerin yeni parti kurma iddiaları ortalığı çalkalandırmıştır. Eleştirdikleri iktidar partisinin düne kadar tam göbeğinde yer alan isimler olması garip ve tuhaf bir çelişkidir. Devlet ve siyaset adamı için vefa her şeyin önündedir. Bir insanda vefanın olması için önce vicdan ve yürek olmalıdır." ifadelerini kullandı.

CHP'ye yönelik eleştirilerini de devam ettiren Devlet Bahçeli, "CHP genel başkanı, Cumhurbaşkanının partisiyle ilgili bağını sorgulayarak bağımsızlık referandumuna hazırız diyoruz. Türkiye durup durup referandum mu yapacak? Kılıçdaroğlu öncelikle eğer aklı varsa da kendine saklasın. HDP ile aynı tarafta olandan bizim duyacağımız hiçbir şey yoktur. FETÖ'ye itiraz edemeyen, S400 konusunda Türkiye'nin tezlerini savunamayan bekayı bilmeyen CHP Genel başkanının tarafsızlık çağrısı tedavisi aciliyet arz eden tükenmişlik sendromudur.CHP önce suyu bulandırmakta, sonra da bundan rahatsız olduğunu açıklamaktadır. Bilinmelidir ki CHP'den hiçbir halt olamayacaktır. Bunlar zilletin sac ayağıdır. Türk milleti bunların başından mutlaka savacaktır. CHP demek; kaos, kavga, kargaşa demektir. Papatya falı açsınlar, baktılar olmuyor hemen tanıdık medyumlara koşsunlar. Fakat ne yapsalar boştur. Çırpınışları da boşunadır. Türkiye'nin geleceği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir." söylemlerinde bulundu.

Erken seçim meselesine dair kamuoyunda bir beklenti oluşturulmaması gerektiğini, seçim sayfasının 2023'e kadar kapalı olduğunun altını çizen Bahçeli, "Bugün beka sorunu düne göre daha ağırdır. Bizim alnımız aktır. MHP 2023 hedeflerine kilitlenmiştir. MHP, lider ülke Türkiye amaçlarına mükelleftir. Seçimsiz 4 yıl boyunca Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kökleşmesi konusunda ne gerekiyorsa yapılacaktır. Erken seçim yoktur, seçim sayfası 2023'e kadar kapalıdır. Türkiye zorlu etapları aşacaktır." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin Karagüzel 2019-07-02 20:35:43

Bahçeli size tokatı İstanbul seçiminde iki kere, Ankara seçiminde bı kere vurdu sayın halk, pkk yi TRT ye cikaranlarla kol kolasin.

Avatar
Türk ocağı 2019-07-02 21:25:20

Sende bayatladın hatta ve hatta korktun ama nedense o koltuğu bırakmadın. Olan MHP teşkilatına oluyo sende partiyi bayatlaştırdın. Senin yüzünden MHP de kaybolacak

Avatar
Murat 2019-07-02 20:37:23

Sana ne kim partibkurarsa kuraun. Sen erdoğana ağza alinmayacak küfrederken ne olduda böyle sadik oldun erdoğan a. Sana hangi nuskadan yaptilar hangi açiğin var bu normal değil.

Avatar
Vatas 2019-07-02 21:17:12

Yav ben milliyetci MHP li ve ulkucu olarak söylüyorum bırak artık bizi bitirdin partimizi dine vurdurdu ne olur artık emekli ol bırak partinin basını .bayat diye insanları eleştirip kendi küflenmişligini unuttun !

Avatar
Adem BAHADIR 2019-07-02 21:57:20

Utanıyoruz senden
Merak ettiğim 2023 hedefi senin mi Akp’nin mi?

Avatar
aaa 2019-07-02 23:06:35

halkın derdi ne onun derdi ne..

Avatar
misafir 2019-07-03 07:05:01

memlekweti yaşanamaz hale getiren bu utanmaz adam hala konuşuyor.

Avatar
Samsunlu 2019-07-02 23:43:36

Sayın Bahçeli yıllardır destek verdiğimiz ülkümüzün başındasınız ama hiç bir başarı gösteremediniz bence sizin de isminiz bayatladı.son milletvekili seçimlerinde hdp nin bile gerisinde kaldık.bence artık değişimin zamanı geldi