banner388

Devlet Bahçeli'den erken seçim çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli erken seçim çağrısında bulundu. Bahçeli'nin çağrısına AK Parti ve CHP'den cevap geldi.

Devlet Bahçeli'den erken seçim çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli erken seçim çağrısında bulundu. Bahçeli'nin çağrısına AK Parti ve CHP'den cevap geldi.

17 Nisan 2018 Salı 11:53
Devlet Bahçeli'den erken seçim çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında erken seçim çağrısında bulundu. Bahçeli konu ile ilgili olarak, "Türkiye’nin seçim için 3 Kasım 2019’u beklemesi mümkün değildir" dedi.

26 AĞUSTOS 2018'İ İŞARET ETTİ

Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimlerin aynı gün yapılması gerektiğini belirterek seçim için 26 Ağustos 2018 gününü işaret etti. 

16 Nisan 2017'de yapılan Anayasa Değişikliği Referandumu’nun üzerinden 1 yıl geçtiğini hatırlatan MHP lideri Bahçeli, "Yenikapı'ya sadığız. Türk Milleti’nin bekasına herkes sadık kalmalıdır. CHP isterse amuda kalksın, ister parende atsın çabaları beyhudedir. İpe çıkıp cambazlık yapsın sonuç yoktur. Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nden dönüş yoktur. CHP’nin kıvranıp durması nafiledir. Cumhurun kararı tam bağımsız Türkiye’dir. CHP muhatap bulursa derdini Cibali karakoluna anlatsın" ifadelerini kullandı.

CHP VE AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA

Devlet bahçeli'nin erken seçim çağrısına CHP ve AK Parti'den cevap geldi. AK Parti adına konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Yetkili kurullarımızda değerlendirilir" açıklamalarında bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ise, "Hodri meydan" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim ile ilgili yarın (18 Nisan çarşamba) Devlet Bahçeli ile görüşecek.

Son Güncelleme: 17.04.2018 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-04-17 12:26:47

Gelsin sandık bakalım da ne oluyor? Sattığın ülkücülerin kaç tanesi sana oy verecek görelim bakalım!

Avatar
Ali 2018-04-17 12:38:51

Seçim 2019 da olsa ekonomi o zamana kadar patlardi. Erkene aldilar anca 5 ay idare ederiz dediler şeker fabrikasini felan satarak. Olmuyor ekonomideki yalanci bahar havasi inandirmiyor. İnsanlar diyorki madem savaşiyoruz yedi düvele neden sadece biz kaybediyor bizi yönetenler aileleri yakinlari zenginleşiyor. Neden diyor halk sadece fetöcüler herkezde var siz hariç. Kaçinilmaz son seçim hayirlisi olsun ama memleketin işi zor

Avatar
Vatandaş 2018-04-17 14:57:03

Meral Akşener iddaa ediyordu akp erken seçime gidecek ben biliyorsam diyordu ve dediğini doğru çıktı akp mhp yine maşa kullandı ve gündemi mhp yaratarak olabilir diyorlar.