banner388

Binali Yıldırım'dan Konuşulacak İddia

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım 31 Mart yerel seçiminde sandıkta görev alan sandık görevlilerine ilişkin çok ilginç bir açıklama yaptı.

Binali Yıldırım'dan Konuşulacak İddia

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım 31 Mart yerel seçiminde sandıkta görev alan sandık görevlilerine ilişkin çok ilginç bir açıklama yaptı.

19 Mayıs 2019 Pazar 21:01
Binali Yıldırım'dan Konuşulacak İddia

YSK kısa gerekçesinde “sandık kurullarında memur olmayan kişiler görev aldığı” için seçimin iptal edildiğini duyurmuştu. AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım bunun üzerine çok farklı bir açıklamayla gündeme geldi. 

Avcılar'da vatandaşlarla soru cevap şeklinde sohbet eden Yıldırım, verdiği bir cevabı sosyal medya üzerinden paylaştı. Bu videonun içeriğinde sandık görevlileri için Yıldırım'ın yaptığı yorum ise, “Bakıyor seçmene, diyelim ki AK Parti’nin adayına verecek gibi anladığı seçmene Büyükşehir pusularını vermiyor” şeklinde oldu. Verdiği bu cevap ise sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Yıldırım, sandık başkanının, hangi seçmenin kime oy vereceğini nasıl bildiği konusunda ise başka detay vermedi. AKP'li eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da, soyisimden AKP’ye oy veren seçmenin belli olacağını öne sürmüştü.

kaynak : sözcü

Anahtar Kelimeler:
Binali Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cavit tasdemir 2019-05-20 02:02:21

bunun da kesin diplomasi yok..daha tahtaya yazi yazmasini bilmiyoo....gel ali git ali..

Avatar
Oha 2019-05-20 00:39:15

BUNLAR KAZANMIŞ OLSAYDI BU BİŞLER KONUSULUYOR OLMAZDI .YSK HAKIMLERI SECIMI YENILEMEMİŞ OLSAYDI FETOCU DIYE KODESE GIRECEK KORKUSUYLA BU KARARI VERDILER .ADLIYE DE HUKUMET KARSITI HER KIM OLURSA OLSUN KAZANAMAZ IKI IKI DORT .

Avatar
Kerimcan 2019-05-20 06:46:46

Seninde gemilerin varmiş sendemi filo sahibiymisin oğlunla. Tebrikler ya bir maaşla bunlari başarmak büyük başari. İstanbul size feda olsun yeterki gemileriniz yürüsün. Sandik başkankarida yunandir kesin. Ondan kan tutuyor taraflilar...

Avatar
Canik 55 2019-05-20 11:34:21

İnsan önce kendisi inanacak söylediği söze. Sandığın başındaki kaç kişi var. Bir kişi ve CHP'li ise söylenenin doğru olması için seçmenin mal olması gerekir ki eğitim sistemiyle oynayarak onu yaratmaya çalışılıyor. Sandıkta her partinin temsilcisi varsa senin temsilcin ne iş yapar diye sorarlar insana. TÜRK Milletini aptal yerine koymayın lütfen bu Millet koyun sürüsü değil.

Avatar
Kazım 2019-05-20 09:53:53

Madem sandık başkanı oy pusulasını adamın tipine göre vermiyor, kendi partisinin sandık görevlisi ne işe yarıyordu? İnsanları aptal yerine koymaktan hoşlanıyorlar. Boşuna demiyorlar, bir yalan atarsın, onun tutması için 10 yalan daha atarsın..

Avatar
samsun_55 2019-05-20 14:05:23

Çok para haramsız çok laf yalansız olmazmış!!Konuştukça saçmalıyor bunlar konuşmaya devam etsinler battıkça battılar.Güneş balçıkla sıvayamazsınız artık herkes gördü sizin ve yandaşlarınızın gerçek yüzünü,yalan dolan.iftira,kul hakkı,yetim hakkı hepsini yediniz.

Avatar
^_^ 2019-05-20 14:26:11

bindallı sallıyor. birisi soyadından aqp seçmeni olduğu belli der, diğeri tipinden anlaşılıyor ona oy pusulası vermiyor der. bunlara inanan varsa bariz gerizekalıdır. bu iddayı ortaya atanların da zeka seviyeleri 0-25

Avatar
kemal yuce 2019-05-20 18:27:00

yuz defa secim olsa yuzunude imamoglu kazanir ..tabi yine kivirmazsaniz sizi akbillerden taniyoruz ..