banner388

Bahçeli'den çok sert Kılıçdaroğlu açıklaması

MHP Lideri Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. 

Bahçeli'den çok sert Kılıçdaroğlu açıklaması

MHP Lideri Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. 

20 Mart 2019 Çarşamba 22:44
Bahçeli'den çok sert Kılıçdaroğlu açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Kılıçdaroğlu Atatürk’ün partisi CHP’yi, HDP’nin kumanda merkezi, Kandil’in ana karargahı haline getirmiştir. Kılıçdaroğlu varken Kandil terör şebekesinin HDP’ye ihtiyacı neredeyse kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

NEYİN KARŞILIĞINDA BOYUN EĞDİN

MHP Lideri Bahçeli konuya ilişkin, "CHP-İP-HDP-SP-ÖDP el ele vermiş, Kandil ve Pensilvanya'nın değirmenine su taşıyorlar. Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP 82 milyon Türk vatandaşının arasına nifak ve bölücülük virüsü saçmaya çalışıyor. CHP ise buna çanak tutuyor, virüsün yayılmasına katkı sağlıyor. HDP Kürdistan'da kazanıp, batıda AK Parti ve MHP'ye kaybettirmeyi hedefliyor. Yani PKK, cumhura, cumhuriyete ve Türk milletine mazbatalı teröristler üzerinden meydan okuyor. Şu alçaklığa bakar mısınız? Şu rezilliğe dikkat eder misiniz? Antalyalı kardeşlerim, Türkiye'de Kürdistan diye bir yer olmadığını hem biliyor, hem de emel sahiplerini nefretle izliyor.

Peki, Kılıçdaroğlu bunu görmüyor mu? Bilmiyor mu? Duymuyor mu? İP yönetimi melanetin ve karanlığın farkında değil mi? Elbette farkındalar, elbette biliyorlar, bal gibi görüyorlar. Bilerek ve isteyerek PKK'nın dümen suyuna giriyorlar, Kandil'in talimatlarına eşlik ediyorlar. Hem Türkiye'yi bir felakete sürüklemekten geri durmuyorlar, hem de CHP'ye ve İP'e oy veren kardeşlerimin iradeleri üzerinden Kandil'e piyonluk yapıyorlar. Kılıçdaroğlu Atatürk'ün partisi CHP'yi, HDP'nin kumanda merkezi, Kandil'in ana karargahı haline getirmiştir. Kılıçdaroğlu varken Kandil terör şebekesinin HDP'ye ihtiyacı neredeyse kalmamıştır" sözcüklerine yer verdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CEM 2019-04-18 08:51:33

Beka Ne oldu BEKA Bekayı hiç ağzına almıyorsun artık....

Avatar
Adinisenkoy 2020-05-16 23:12:16

Bahçeli mhp yok ettin bir ecevit bir sana söylemedini bırakmayan akp yarın hdp yede yanaşirsan hiç şaşırmam uyanın mhp uyanın millet sizden kopuyor hdplilerin oyları sizden fazla yuh