banner388

2 partiden ittifak açıklaması

AK Parti ile MHP arasında yerel seçimlerle alakalı yapılacak ittifak ile ilgili 2 taraftan da açıklama yaptı. 

2 partiden ittifak açıklaması

AK Parti ile MHP arasında yerel seçimlerle alakalı yapılacak ittifak ile ilgili 2 taraftan da açıklama yaptı. 

08 Ekim 2018 Pazartesi 19:21
2 partiden ittifak açıklaması

AK Parti ve MHP'den yerel seçimde yapılacak ittifak ile alakalı açıklama yapıldı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Cumhur İttifakı’nın eğer yerel seçimlerde de bir şekilde buradan istifade edeceksek o tabanın genişletilmesi ve Türkiye'nin bundan sonraki siyasi süreçlerinde de olumlu sonuç vermesi konusunda ortak mutabık görüşlerimiz oldu" ifadelerini kullandı.

MHP'den yapılan açıklamada ise, "Bugün tespit ettiğimiz çalışma başlıkları üzerinden faaliyetlerini sürdüren saygıdeğer genel başkanlara bir teklif metni veya görüşmelerin bir sonucunu iletecekler. Bunların sonuçlarına göre de yerel seçimlerde her iki partimize nasıl tavır alacakları o andan itibaren ortaya çıkmış olacak. Benim temennim de değerli arkadaşımın ifade ettiği gibi, Cumhur İttifakı ruhu dediğimiz hususun yerel seçimlerde de canlı şekilde bölgelerde yaşanması ve yeni geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yerli yerine oturmasını sağlanmasıdır, temennimiz budur. Bugünkü görüşmelerde olumlu sonuçlara ulaştığımız kanaatindeyim, böyle devam etmesini biz MHP olarak temenni ediyoruz" sözcükleri yer aldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.