banner388

Ülkücüler, 45'inci hafta Yenidoğan Camii'nde

İlkadım Ülkü Ocakları üyeleri bu Cuma günü sabah namazını Yenidoğan Camii'nde kıldı.

Ülkücüler, 45'inci hafta Yenidoğan Camii'nde

İlkadım Ülkü Ocakları üyeleri bu Cuma günü sabah namazını Yenidoğan Camii'nde kıldı.

29 Eylül 2017 Cuma 10:04
Ülkücüler, 45'inci hafta Yenidoğan Camii'nde

Samsun haber - Türkiye'deki çoğu il teşkilatından büyük olan İlkadım Ülkü Ocakları, sabah namazını Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan Yenidoğan Camii'nde kıldı. Ülkücü gençlerin yoğun katılım gösterdiği programa namaz sonra birlik mesajları verildi.

"VATANIMIZ İÇİN DUA EDİYORUZ"

İlkadım Ülkü Ocakları Başkanı Can Berk Arslan, "Tam 45 haftadır farklı mahallelerde sabah namazı kılıyoruz. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olduğu şu dönemlerde gençlerimizi hem namaza yönlendiriyoruz hemde birlik beraberlik sağlamaya çalışıyoruz. Sabah namazının mükafatı çok büyük. Bolluk ve bereket saati olan Sabah namazında tüm ülkücüler için vatanımız, milletimiz için dua ediyoruz" dedi.

"GİRİLMEMİŞ SOKAKLARA GİRECEĞİZ"

45 mahallede temsilcilikler kuracaklarına değinen Arslan, "45 mahallede İlkadım Ülkü Ocakları, temsilcilikleri kuruyoruz. Her mahallede birer temsilci bulunacak. Şuan için çalışmalar 14 mahallede tamamlandı. Girilmemiş her sokağa girerek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.09.2017 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.