banner388

Samsunlulardan evlilik fuarı yorumu

8-11 Şubat tarihleri arasında 2.’si düzenlenecek olan TÜYAP Samsun Evleniyoruz Fuarı ile ilgili olarak Samsunlular fuarın sağlayacağı kolaylık ve faydalar hakkında konuştu.

Samsunlulardan evlilik fuarı yorumu

8-11 Şubat tarihleri arasında 2.’si düzenlenecek olan TÜYAP Samsun Evleniyoruz Fuarı ile ilgili olarak Samsunlular fuarın sağlayacağı kolaylık ve faydalar hakkında konuştu.

31 Ocak 2018 Çarşamba 14:26

Samsun haber - Bu sene 8-11 Şubat tarihleri arasında 2.’si düzenlenecek olan TÜYAP Samsun Evleniyoruz Fuarı hem düğün yapacak çiftler için hem de evlerini yenileyecek çiftler için büyük bir fırsat olacak çünkü birçok firmayı bir arada bulunduracak. Fuarda gelinlik, kuaför, düğün salonları, fotoğrafçılar gibi birçok firma yer alacak.

Samsunlular fuarın insanlara ve Samsun’a kazandıracağı faydalar hakkında şunları söyledi:

“Fuarların olması Samsun için güzel bir durum. Zaten eskiden beri tarihten gelen fuar kenti özelliği var. Fuatlar hem yerel olarak hem de ülke çapında Samsun’a katkısı olduğunu düşünüyorum. Türkiye’nin her yerinden firmalar olacağı için insanlar daha çeşitli ve farklı fikirler görmüş olacaklar. Burada ulaşamadığı veya göremediği özellikte eşya veya gelinlik modelleri bu fuarda görebilirler. Güzel ve faydalı olacağını düşünüyorum. Fuarları bir kültür alışverişi olarak da görebiliriz. Firmalar birbirlerine bakıp fikir edinebilir ve neler yapacağı hakkında fikir alabilirler. Hem de ekonomik olarak şehre bir fuar için çevre illerden birçok insan gelecek. Herkesin olumlu anlamda kazanacağı bir fuar olacak. Samsun çok gelişmiş bir şehir değil bu yüzden fuarın yapılmasıyla kendini geliştiriyor diyebiliriz. Sadece yeni evlenecek olan çiftler değil evi olan çiftlerin de eşyalarını değiştirebileceği çok güzel bir ortam olur.”

Haber:Müberra TAŞÇI Kameraman:Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 03.03.2018 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.