banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da yolcu çalma yarışı

Samsun’da merkezden kalkış yapan İncesu ve Taflan dolmuş hatlarının hakları olmadan Fakülte ve Türk iş hattının yolcularını alıp diğer dolmuş hatlarını mağdur ettikleri iddia ediliyor.

banner269

Samsun’da yolcu çalma yarışı

Samsun’da merkezden kalkış yapan İncesu ve Taflan dolmuş hatlarının hakları olmadan Fakülte ve Türk iş hattının yolcularını alıp diğer dolmuş hatlarını mağdur ettikleri iddia ediliyor.

02 Eylül 2017 Cumartesi 11:56
Samsun’da yolcu çalma yarışı

Samsun Haber – Samsun’da yıllardır  miinibüsler arasında yolcu çalma yarışı yaşanıyor. Samsun merkezden kalkış yapan İncesu ve Taflan dolmuş hat şoförlerinin hakları olmadan Fakülte ve Türk iş hattın yolcularını alıp diğer dolmuş hatlarını mağdur ettikleri iddia ediliyor.

“Hakkımız gasp ediliyor”

 Samsun merkezden kalkış yapan İncesu ve Taflan dolmuş hatlarının Atakum Ömürevleri kavşağına kadar yolcu alması yasak. Ancak bu yasağa hiçbir dolmuş şoförün uymadığını iddia eden Fakülte Hattı dolmuş şoförü Bayram Karapıçak, “Yıllardan beri dolmuş hattımızın en büyük sorunu. Yolcularımız çalınıyor. Bu insanlar ha cebimizdeki paramızı çalmış ha yolcumuzu çalmış… Bu haksızlık, hırsızlık değil mi? Bu olaylar yıllardır yaşanıyor. Bunu yapan dolmuşlara rastladığımızda kavgalar tartışmalar yaşanıyor. Bizim yolcularımız mağdur bırakılıyor. Bu soruna da bir çözüm bulunamıyor” diye konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 03.09.2017 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2017-09-02 13:23:04

dünyada dolmus minübüs mü kaldi. kaldirin hepsini belediye adam gibi halkin ulasimini saglasin. avrupaya bir bakin nasil yapiliyor, toplu tasima islerini devlet yapar. mafya kilikli minübüscülere birakilmaz. sahi bizim belediyeler ne yapar ne yapildi samsuna 15 senedir, iki park sadece baska ne var söyleyemiyoruz malesef durum bu.

Avatar
Ali Konya 2017-09-02 13:35:19

Aynı güzergahta vahşice şerit değiştirip , onlarca sürücü ve yayanın hakları , ayakta yolcu sorunu , kırmızı ışık ihlallerini çözdükten sonra ; sırada bu iş varmış diyollaarr

Avatar
Ali Balbal 2017-09-02 14:29:00

Sayin baskan gorevi devretmeden once Samsun halkina bir iyilik yapin ve bu halki dolmuscularin verdigi izdiraptan kurtarin.En azindan su limandan 100. yil bulvarinda n takiple eski Samsun stadi guzergahini tramvay sistemine baglayin.

Avatar
cihan 2017-09-02 14:24:18

eee ben incesuya minibüs ile gitmek istiyorum ömür evlerinden önce minibüse binemeyecek miyim ne saçmalık

Avatar
Temel beykoz 2017-09-03 02:14:50

Peki yolcu çalma diyorsunuzda.bende Atakum oturuyorum.ve Atakum Türkis ve fakülte gsttii.15 kişilik araca 25 kişi koyuyorsunuz. Bu sizin.yapt8ginizda.yolcunun hakkını calmaktirr.derlerta sen önce kurala uy sonra elestirt.. hak arıyorsanız önce sizde haklı olun.ki hakkınızı savunu.isine gelince onlar hirsuz.diyirsunya.unsaf 15 kisilik.araca 25 kişi kitmak.ne bununla aciklamasini.tapin.ayakta durandan.az ücreti aliyorsunuzki.sanki.ozaman sizde bizim.hakkimizi.caliyirsunuz.ki.

Avatar
BEAD KİNG 2017-09-03 10:42:54

Samsun dolmuş hatlarının kalkması gerekiyor gerçek bu ama belediyenin dolmuşlar dan tahsis ettiği plaka ücreti aylık veya yıllık aldıkları aidatlar nereye gidiyor ilk bunu araştırmak gerekir.Evet dolmuşcular tam bir trafik canavarı ve buna göz yuman trafik polisleri de bunların ortakları adamlar göz göre göre kırmızı ışıkta geçiyor kendine ayrılmış yerde yolcu indirmiyor yayaların ve sürücülerin hayatlarını 2.5 lira için tehlikeye atıyorlar.Heleki fuar yolu üzeri tam bir rezalet belediyenin yüz karası olmuş bir mevki ne insanlara saygıları var nede yayalara büyükşehir belediye başkanı sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a sesleniyorum eğer adamsanız eğer yüreğiniz varsa o kadar çok Samsun sevdalısıysanız bu işe ivedi bir şekilde çözüm bulmalısınız.Trafik şube müdürü her kimsen sende Samsun merkezde kavşaklarda duran trafik polislerinin ne işe yaradığını biz Samsun halkına açıklarsanız seviniriz yaptıkları ya telefonla oynuyorlar yada gazete okuyorlar hiç birşey umurlarında değil...

Avatar
Isimsiz 2017-09-03 12:00:46

Siz turkis hattinin yolcusunu alirken hirsiz degilsiniz biz alimca hirsiz oluyoruz oylemi fakulte hatti benjm gozunum onunde 10 tane turkis yolcusu indirdi gecin bunları incesu soforu olarak derim ki ben asil hirsiz Fakülte dolmusculari ac olduklari icin bizim yolcuya bile tenezzül edensiz bu arada bu haberi yapan arkadas gelde sana isin aslını ogretelim incesu duragina bide bizim agzimizdan dinle

Avatar
Msty 2017-09-02 19:09:00

Bu açıklamayı yapan arkadaşlara bir sorun samsun haber olarak siz yıllardır atakum türkiş dolmuş hattının yıllardır yolcusunu çalıyorsunuz şimdi niye şikayetçi oluyorsunuz anlamadık