banner388

“Samsun’da o bröşürleri dağıtanlara itibar etmeyiniz”

LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz, “LÖSAM adına broşür dağıtanlara itibar etmeyiniz. Bağış yapmak isteyenleri bizzat kendi yerimize bekliyoruz” dedi.

“Samsun’da o bröşürleri dağıtanlara itibar etmeyiniz”

LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz, “LÖSAM adına broşür dağıtanlara itibar etmeyiniz. Bağış yapmak isteyenleri bizzat kendi yerimize bekliyoruz” dedi.

03 Mart 2018 Cumartesi 17:22
“Samsun’da o bröşürleri dağıtanlara itibar etmeyiniz”

Samsun haber - İYİ Parti Sosyal Politikalar Samsun Şube Başkan Yardımcısı Derya Çavuşoğlu ve İYİ Parti üyeleri LÖSAM’ı ziyaret etti. LÖSAM’ın yönetim kurulu üyesi Sema Danışmaz ile birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştiren Çavuşoğlu, orada kalan 14 yaşındaki kız çocuğuna bilgisayar alma sözü verdi.

“İnanıyorum ki çok güzel işler yapacaklar”

İYİ Parti’nin LÖSAM adına iyi şeyler yapacağını söyleyen Danışmaz, “Bugün burada toplanma nedenimiz İYİ Parti ekibi ile ne yapabiliriz diye konuşmaktı. İYİ Parti ekibine çok şeyler yapabileceklerini söyledim. Ben inanıyorum ki çok güzel işler yapacaklar. Bize destek olacaklar. Binamızı ziyarete gelmelerini ve buradaki çocukları görmelerini söyledim. LÖSAM adına broşür dağıtanlara itibar etmeyiniz. Bağış yapmak isteyenleri bizzat kendi yerimize bekliyoruz. Burada oturan Melek adındaki arkadaşımıza nakil yapıldı. Meleğin durumu iyiye gidiyor. Meleğin bir dizüstü bilgisayar isteği var” diye konuştu.

“Çok genç bir partiyiz”

Bundan sonra da LÖSAM’ın yanında olduklarını söyleyen Çavuşoğlu, “Yaşamı tehdit eden kronik hastalıkların tedavi ve rehabilitasyon sürecindeki zorluklar hasta ve hasta yakınlarını maddi ve manevi anlamda yıpratmaktadır. Ülkemizdeki mevcut sağlık politikaları hasta yakınlarının yanında değiller. Dünya Sağlık Örgütü’nün önerileri dikkate alınarak sağlık sektörüne genel bütçe ile ayrılan paydan arttırılması sağlanacak. Tedavi edici hizmetlerde sadece ulaşılabilirlik değil, kaliteli sağlık hizmetine ulaşılabilirlik esas alınacaktır. İYİ Parti olarak biz henüz 4 aylık çok genç bir partiyiz. Farkındalıkla hareket eden partimiz hükümet politikalarını yetersiz kaldığı her alanda yaşanan sıkıntı ve mağduriyeti takip etmektedir. Bundan sonra bizde LÖSAM’ın yanındayız. Meleğin istediği dizüstü bilgisayarı biz alacağız” şeklinde konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 04.03.2018 18:19
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunLösam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.