banner388

Müge Anlı Bu Hareketi İle Çok Konuşulacak

Özel bir kanalda yayınlanan Müge Anlı'nın programı "Tatlı sert" e telefon ile bağlanan insan kaçakçısı ile konuşup, salona alkışlattı.

Müge Anlı Bu Hareketi İle Çok Konuşulacak

Özel bir kanalda yayınlanan Müge Anlı'nın programı "Tatlı sert" e telefon ile bağlanan insan kaçakçısı ile konuşup, salona alkışlattı.

03 Haziran 2016 Cuma 20:14
Müge Anlı Bu Hareketi İle Çok Konuşulacak
Müge Anlı'nın sunduğu programa bağlanan insan kaçakçıları her yerde aranan seri katil Atalay Filiz'i yurtdışına kaçırmayacaklarını söyledi. Anlı da kaçakçılara "Harikasınız, süpersiniz." diyerek stüdyodaki konuklara alkışlattı.

3 ayrı cinayetten firari olan katil zanlısı Atalay Filiz'i yakalamak için çok yönlü soruşturma devam ederken, faili yakalamak için yoğun çaba sarf ediliyor.
İnsan kaçakçısı konuşmasında cinayetleri gerçekleştiren Atalay Filiz isimli şahıs hakkında "Müge hanım karar aldık, Atalay Filiz'i kaçırmayacağız" ifadelerini kullandı. Anlı da bu sözleri salona alkışlattı.

ÇANAKKALE BODRUM ARASI BİZDEN SORULUR
Programa telefonla bağlanan bir insan kaçakçısı sözleriyle adeta herkesi şaştı kaldı. Pişkince Suriyelileri Yunanistan'a götürdüğünü ifade eden insan kaçakçısı, "Çanakkale'den Bodrum'a kadar bütün kıyı şeridi bizden sorulur. Bize gelse de yurt dışına çıkarmayacağız." söyleminde bulundu.

MÜGE ANLI: HARİKASINIZ, SÜPERSİNİZ
Bu sözlerin sonrasında ise programın sunucusu Müge Anlı, insan kaçakçısına "Ya ne diyeyim valla harikasınız. Şimdi yaptığınız iş ayrı bir konu bu ayrı bir konu. Ben 2 gün önce dedim ki; Belki yasa dışı bir iş yapıyorlar. Ama onlar bile Atalay'ı yurt dışına götürmezler. Süpersiniz." söyleyerek ekran başındaki herkesi şaşkınlığa uğrattı.
Müge Anlı'nın bu sözleri programda da alkışla karşılandı.
Son Güncelleme: 05.06.2016 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.