banner388

Üvey Babasını Öldürdü, Hapse Girmeyecek

Bursa’da, annesini darp ettiği için üvey babasını bıçaklayarak öldüren genç kız, mahkeme tarafından ev hapsi cezasıyla serbest bırakıldı.

Üvey Babasını Öldürdü, Hapse Girmeyecek

Bursa’da, annesini darp ettiği için üvey babasını bıçaklayarak öldüren genç kız, mahkeme tarafından ev hapsi cezasıyla serbest bırakıldı.

03 Haziran 2016 Cuma 20:31
Üvey Babasını Öldürdü, Hapse Girmeyecek
Olay, dün akşam saatlerinde Başaran Mahallesi Gümüş Sokak’ta gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, Nihat Vural (41) ile 3.5 yıllık dini nikahlı eşi Cemile T. arasında yatak odasında tartışma meydana geldi. Sesleri duyan Cemile T’nin kızı Fatma T. (20), üvey babasının annesini darp ettiğini fark etti. Bunun üzerine mutfaktan ekmek bıçağını alan genç kız, üvey babasını karnından bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, Nihat Vural’ı Bursa Devlet Hastanesi’ne götürdü. Vural, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vural ile Cemile T.’nin bir fabrikada çalıştığı, Fatma T.’nin ise işsiz olduğu tespit edildi.

AĞLAYA AĞLAYA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Genç kız bugün sabah saatlerinde ağlaya ağlaya 'kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi. Genç kız, savcılıktaki ifadesinde, "Üvey babam annemi ve beni 3.5 yıldır darp etmektedir. Dün de üvey babam dövdüğü annemin boğazına makas dayamıştı. Ayırmak isterken bana da tokat attı. Ben de kendimi kaybettim. Masadan aldığım bıçak ile onu bir kez yaraladım. Pişmanım" ifadelerini kullandı.
 
Savcılık tarafından tutuklanma istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen genç kız, 'meşru savunma ve zorunluluk sonucu suçun işlendiği' kararına varılarak, elektronik kelepçeli ile ev hapsi cezasıyla serbest kaldı. Genç kızın ev hapsini Kütahya’da bir adreste geçireceği gelen bilgiler arasında yer aldı.  
Son Güncelleme: 05.06.2016 12:24
Anahtar Kelimeler:
BabaHapisüvey
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.