banner388

Halit Ergenç’in Yeni Partneri Belli Oldu

2 Yıl Aradan Sonra Ekranlara Dönen Halit Ergenç’in Partneri Canan Ergüder Olacak

Halit Ergenç’in Yeni Partneri Belli Oldu

2 Yıl Aradan Sonra Ekranlara Dönen Halit Ergenç’in Partneri Canan Ergüder Olacak

04 Mayıs 2016 Çarşamba 10:57
Halit Ergenç’in Yeni Partneri Belli Oldu
KOD ADI : VATAN HAİNİ

Türk-Arap birliğinde ortak olan kod adı “Vatan Haini” olan “İzmir 1918” dizisi için imzaları atan Halit Ergenç’in eşini canlandırması için Nurgül Yeşilçay ile Bergüzar Korel ve Songül Öden’le görüştüğü bilgisi gelmişti. Songün Öden’in öne çıktığı dizinin kadın starı için henüz anlaşma yapılmadı. Geçtiğimiz günlerde en çok kiminle başrolü paylaşmak istediği sorulduğunda ise ünlü oyuncunun  cevabı “En çok eşim Bergüzar’ı kendime yakıştırıyorum” demişti.
 
HALUK BİLGİNER'E KOMUTAN TEKLİFİ

Yağmur ve Durul Taylan’ın yönetmen koltuğunun sahipliğini yapacağı dizinin 2. kadın oyuncusu ise netleşti. Dizide evli ve 2 çocuklu Cevat isimli bir halk kahramanını canlandıracak olan Halit Ergenç’in peşinde olan Yunan kadın karakterini Canan Ergüder canlandıracak. Canan Ergüder, son olarak Güllerin Savaşı dizisiyle seyircinin karşısına çıkmıştı. Dizi için görüşülen bir diğer oyuncu ise Haluk Bilginer. Usta oyuncuya komutan rolü teklif edildi.
 
 
 
Son Güncelleme: 13.06.2016 09:57
Anahtar Kelimeler:
DiziOyuncuSeyirciRol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.