banner388

41 gün sonra, kendi sahamızda seyircimizin önündeyiz. 

En son, 16 Eylül 2017 tarihinde evimizde Altınordu’ya 4-1 yenilerek ayrılmştık mabetimizden. 

Ogün hem skor, hem de oynadığımız oyun bizi üzmüştü. Uzun bir aradan sonra mabetimize yeni hocayla 
merhaba dedik.

Rakibimizde lig sıralamasında en altta bulunan Gaziantep. 

Bu karşılaşmada alınacak üç puan, ileri ki maçlarımızda moral ve motivasyonumuzun en üst düzeye çıkması açısından çok önemliydi. 

Bu maçtan önce sayın Engin hocam basın toplantısında, takımın fizik kondisyon bakımından gücünün olmadığını, rakip kaleye dikine ve çabuk gidilmesi gerektiğinden bahsetti. 

Bizde bu konuda hocaya hak verdik. 

Zaten haftalardır bunu anlatıyoruz. Takımın kısa sürede fizik ve kondisyonunun düzeltmeyeceğini tahmin ediyorduk ama, rakip kaleye dikine gidecek tek oyuncu olan Ramazan Övüçün, bu karşılaşmada ilk on birde değil de, maçın 78’inci dakikasında Gökay'ın yerine girmesine çok şaşırdık. 

Takımın başında iki haftadır bulunacaksın ve bu doğru tespiti yapacaksın, ama ilk karşılaşmada tespitini sahaya yansıtamayacaksın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.