banner388
banner390

Samsunspor duyurdu: Markus Gisdol ile yollar ayrıldı

Yılport Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Samsunspor duyurdu: Markus Gisdol ile yollar ayrıldı

Yılport Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile yolların ayrıldığını açıkladı.

22 Mayıs 2024 Çarşamba 17:05
Samsunspor duyurdu: Markus Gisdol ile yollar ayrıldı

Yılport Samsunspor'dan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ MARKUS GISDOL HAKKINDA

2023/24 Futbol Sezonunda birlikte yol yürüdüğümüz ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktörümüz Sayın Markus Gisdol ile Kulüp Yönetimimiz arasında görüşmeler bugüne kadar birkaç sefer yapılmış ve Kulübümüz, kendisiyle yeni sezonda da çalışmak istediğini her fırsatta iletmiştir. 

Yapılan son görüşmede de kendisine kalması için son teklifimizi sunmuş olmamıza rağmen, Sayın Markus Gisdol kendi kararından dönmemiş, kısacası ikna yönündeki tüm çabalara rağmen yeni sezonda bizimle devam etmek istemediğini dile getirmiştir.

Sayın Gisdol, Kulübümüzden, Şehrimizden ve Taraftarımızın desteğinden çok mutlu olduğunu, burada hep başarıyla anılmak istediğini ve geçmişte yaşadığı kötü ve başarısız tecrübeleri tekrar Samsunspor'da yaşamak istemediğini ileterek ayrılma kararı aldığını ifade etmiştir. Eğer bir gün Türkiye’de çalışmayı düşünürse bu kulübün Samsunspor’dan başka bir kulüp olmayacağını defaatle ifade etmiştir. 

Samsunspor'u uzun süre sonra yükselmiş olduğu Süper Lig’de tutma başarısı gösteren ve Kulübümüzün başarısına birçok katkı sunan Sayın Markus Gisdol ve Ekibine tüm Samsunspor Camiası, Taraftarları, Yönetimive Çalışanları adına çok teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz. 

Bu konuda kendisi de gereken detaylı açıklamaları bugün veya yarın Kulübümüzün resmi kanalları aracılığıyla siz değerli kamuoyu ile paylaşacaktır. 

Saygılarımızla,

SAMSUNSPOR FUTBOL KULÜBÜ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal T. 2024-05-23 09:34:29

Hocanın mesajı çok açık ve anlaşılır. Şehir güzel insanları güzel kulüp güzel ama Türkiye'de liglerde emeğinizin karşılığını alamama ihtimaliniz var çünkü ülkenizde futbol sahada değil siyasi kararlarla, masabaşı oyunlarıyla şekillendiriliyor. Defalarca bizzat kendisi de maçlarda VAR sistemi olmasına rağmen akıl dışı hakem kararlarına ve VAR'ın bile adamına göre devre girdiğine veya girmedğine şahit olduğu için; muthemelen şöyle düşündü; seneye bu karar vericiler futbola dışardan müdahale edenler devreye girerek Samsunspor'un düşmesine karar verirlerse ben burada ne kadar iyi iş yaparsam yapayım başarısız olacağım ve camiayı da kariyerimi de kendimi de rezil edip kötü olarak anılacağım. O zaman böyle bir ülkede çalışmak sıkıntı diye düşündü ve bu kararı aldı. Yoksa Gisdol hoca Samsun'u ve Samsunspor'u çok sevdi bunu gördük yapmacık olarak değil samimi olarak. Yolun açık olsun büyük hoca güzel insan. Seni takip etmeye ve desteklemeye devam edeceğiz yolun açık olsun.

Avatar
Hakan Yılmaz 2024-05-22 18:32:27

Bir Gisdol geldi tüm Samsun ve Samsunspor seyircisinin gönlünü kazandı Bu şehir seni hep saygıyla hatırlayacak yolunuz açık olsun bundan sonraki kariyerinizde sonsuz başarılar dileriz

Avatar
Kerem 2024-05-23 04:08:44

Akıllı adam transfer yasağı var zaten.Niye eziyet çeksin.Pas yapmayı bilmeyen takımı süper ligde tutmayı başardı.Helal olsun

Avatar
danke 2024-05-23 09:19:56

emeklerin için teşekkürler mösyö yolun açık olsun.

Avatar
Ali61 2024-05-23 09:34:00

Adam ligde tuttu daha neyapsin çok büyük başarı...

Avatar
Adil 2024-05-23 08:52:44

Patronda bu pabuç gibi dil varken kalsa kalsa bir Fuat Çapa kalır bu kulüpte...

Avatar
Samsunlu Bilo 2024-05-23 00:21:52

Hocamıza teşekkürler ederim.Gisdolu bulup bize getirenlere de ve Başkanımıza ayrıca teşekkür ederim.Hiç ümidim yoktu Ligde kalacağımıza,bence bir mucize gerçekleşti.InşAllah transfer tahtası açılır ve Gisdol gibi kaliteli bir Hoca gelir.

Avatar
GERÇEK TARAFTAR 2024-05-23 09:50:53

MORİNHO YU ALALIM BAŞKANIMM

banner393