banner388

Zeki Yavru kalacak mı: Görüşmeler devam ediyor

Samsunspor'da Zeki Yavru'nun geleceği büyük merak konusu olurken; yönetimin tecrübeli savunmacıyla yeni sezonda sözleşme imzalayıp imzalamayacağı henüz belli olmadı. 

Zeki Yavru kalacak mı: Görüşmeler devam ediyor

Samsunspor'da Zeki Yavru'nun geleceği büyük merak konusu olurken; yönetimin tecrübeli savunmacıyla yeni sezonda sözleşme imzalayıp imzalamayacağı henüz belli olmadı. 

09 Haziran 2024 Pazar 15:08
Zeki Yavru kalacak mı: Görüşmeler devam ediyor

Samsunspor Haber - Samsunspor transfer yasağına rağmen 5 oyuncusuyla yollarını ayırırken; takımın tecrübeli savunmacısı Zeki Yavru'nun geleceği ise büyük merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde kulüpten yapılan yazılı açıklamada, sözleşmeleri sona eren futbolculardan Osman Çelik, Moryke Fofana, Alim Öztürk, kaleci Jakub Szumski ve Muhammed Gümüşkaya ile yola devam edilmeyeceği duyurulmuştu.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Bu durum taraftarlarda şok etkisi yaratırken, şimdi herkes kaptan Zeki Yavru hakkında alınacak kararı beklemeye başladı. Tecrübeli futbolcu, hem TFF 1. Lig’de, hem de Trendyol Süper Lig’de Kırmızı-Beyazlı forma altında sergilediği performansla taraftarların sevgilisi olmuş, attığı kritik gollerle takımına adeta hayat vermişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ogün 55 2024-06-09 15:52:35

Futbolda duygusalla yer yok.Zekiye verdi hizmetlerden ötürü teşekkür edip yok vermek aklı selim vizyon sagibi yönetimin alca karardir.Zeki Süperligi da kaldiramaz yavaş kaliyor çok adam kaciriyor.Her gelen top kalemizde gol oluyor.İlk 8 maçı unutmayalım 1 puan ve yenen saçma goller.Zeki nerdeydi ozaman?Takimi taraftar ve Gisdol ligde birakti.Her topun başına gitti normal 2-3 gol olmasi abartmayin Zekiyi bu kadar:.Süperligigi kaldiramaz da.

Avatar
Aslan Aslan 2024-06-09 21:13:32

Sağ bek takımda yok. 1 sene daha oynamalı.

Avatar
Hacı 2024-06-09 23:07:00

Zeki kaliteli oyuncu kalmalı bu takımda

Avatar
Rasim 2024-06-10 08:37:58

Kalmasi lazim hem sampiyonlukta hem super ligde kalmamizda buyuk payi var. InsAllah yonetim bir oyuncu daha kacirmaz. Seneye tecrubede lazim takim icinde.

Avatar
ASLAN ASLAN 2024-06-10 09:47:38

Transfer söylentileri yasak kalkarsa
Sağ Bek Ahmet Oğuz,
Orta Saha Oyuncusu Soner Dikmen
Orta Saha Efkan Bekiroğlu
Kanat Oyuncusu Mame Thiam
Santrafor Marcao
Stoper Mert Çetin
Stoper Okan Erdoğan
Stoper Koray Günter
bunlar zaten küme düşen veya düşmemeye oynayan takımlardan kalan futbolcular. kim akıl veriyorsa dikkat etmek lazım.

Avatar
Ogün 55 2024-06-10 21:53:29

Zekiyle gündemi meşgul etmeyin sayın Kulüp yöneticilerimiz.Unutmayin Trabzonu yenemeseydik küme düşmüştük.Yani kıl payı yırttık.Onun için kontratı biten tüm oyunculara yol vermek en zekice ve orofösyönelce olanı.