banner388

Samet Asatekin’den olay tweet

Samsunspor’un yıldız isimlerinden Samet Asatekin, dün akşam oynanan Kastamonuspor karşılaşması sonrasında attığı tweet ile gündeme oturdu.

Samet Asatekin’den olay tweet

Samsunspor’un yıldız isimlerinden Samet Asatekin, dün akşam oynanan Kastamonuspor karşılaşması sonrasında attığı tweet ile gündeme oturdu.

22 Ekim 2018 Pazartesi 09:31
Samet Asatekin’den olay tweet

Samsunspor’un yıldız isimlerinden Samet Asatekin, dün akşam oynanan Kastamonuspor karşılaşması sonrasında attığı tweet ile gündeme oturdu. Her dakikası büyük heyecana sahne olan müsabakada attığı nefis golle takımına galibiyeti getiren kırmızı beyazlı oyuncu, karşılaşma sonrasında ‘Demişler ki Samsun iyi takımlarla oynamadı diye, eee oynadık sonuç? “ yazarak başarılarını görmezden gelenlere mesaj yolladı. 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Kırmızı beyazlı oyuncu, Kastamonuspor karşılaşmasındaki performansıyla yine herkesi kendine hayran bıraktı. Karşılaşmanın ilk yarısında attığı kritik golle takımının galibiyetinde başrol oynayan Samet Asatekin, “Samsunspor bu ligin çok üzerinde bir takım. Bizler de bu takımın oyuncuları olarak sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz. Taraftarlarımıza güzel bir sezon yaşatmak için ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kuscu 2018-10-22 09:58:31

Gerçekten dün akşam muhteşem bir oyun oynadı Samsunspor bekle bizi süperlig...

Avatar
Jacops 2018-10-22 10:34:58

Adamsın samet helal olsun sana. Bu yolun sonu şampiyonluk

Avatar
gürkan sakoğlu 2018-10-22 13:58:27

Bizim başımızı bu nağmetlerin önünde büktürmeyecek olanlar işte böyle sporculardır, teknik heyetinden futbolcusuna, sağlık ekibine, aşçısına, malzemecisine kadar tüm personeline helal olsun ama gevşemeden her maça tek tek hepsine tek tek

Avatar
Metin 2018-10-22 12:02:58

Samsunsporlu oyuncuların hepsi bu Ligin çok ustunde bir çoğu geleceğin yıldızı olacak.Uzun sure birlikte oynayan oyuncuların takímı hep basarílı oluyor. Ssmsun seneye 5 yabancı ile super Lige rahat çıkacaktır.Yeterki Yıldırımlar,İsmail Uyanık olsun.Ssmsun taraftarlarına helal olsun.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-10-22 12:11:44

Samet Tam bir Usta Golcü.
Attığı gollere şapka çıkartılır.
Daha da iyi olacaktır.

Avatar
Wiwa55 2018-10-27 19:56:48

Kim demişse doğru söylemiş daha bayram paŞayı yenemedik Sarıyer i nasıl yenecez