banner388

Markus Gisdol: Bu maçta hayatımızı ortaya koyacağız 

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Süper Lig'de en son 12 yıl önce ağırladıkları Trabzonspor ile yeniden karşılaşacak olmanın şehir ve taraftar için önemini bildiklerini söyledi.

Markus Gisdol: Bu maçta hayatımızı ortaya koyacağız 

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Süper Lig'de en son 12 yıl önce ağırladıkları Trabzonspor ile yeniden karşılaşacak olmanın şehir ve taraftar için önemini bildiklerini söyledi.

02 Mayıs 2024 Perşembe 16:16

Samsunspor Haber - Trabzonspor maçını dört gözle beklediklerini dile getiren Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, “Kulüpteki herkesin ve şehrin bu maçı dört gözle beklediğinin bilincindeyiz. Bu bilinçle tüm hafta çalışmalarımızı sürdürdük. Çok büyük bir maç. Bu maça hazırız. Taraftarlarımız sabırsızlıkla bekliyor. Bu oyunu seviyoruz. Trabzonspor maçından güzel bir oyunla iyi bir sonuç almak istiyoruz. Son 4 maçtan kaç puan alabiliriz bilmiyorum. Toplayabildiğimiz kadarını toplamak istiyoruz" dedi. 

SON HAFTALARDA KAZANAMIYORUZ

Son 5 maçtır galip gelemediklerini ifade eden Gisdol, "Son 4 maçta da 1 mağlubiyetimiz var. Her puan çok önemli. Tüm maçları kazanmak ve puan almak için oynuyoruz ama bunları yaparken de duygumuzu kontrol etmemiz gerekiyor. Bir Almanım, tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Bu durumlarda odağımızı kesinlikle kaybetmemiz gerekiyor. Kalemi alıp puan tablosuna bakıp da bir hesap yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bunu gereksiz de buluyorum. Yapmamız gereken en iyi şekilde odaklanıp, alabildiğimiz kadar puan toplayıp, elimizden gelenin en iyisini yapmak. Benim yapım bu” diye konuştu. 

VARIMIZI YOĞUMUZU VERECEĞİZ

Gisdol, tüm güçlerini sahaya yansıtacaklarını vurgulayarak, “Maçtan önce herhangi bir söz vermek istemiyorum. Hoca olarak maçtan belirli bir şeyler hakkında söz verilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Oyuncularım ve biz hocalar Samsun’da yaşayan insanlarımızın, taraftarımızın yıllardır böyle bir maçı beklediğini, böyle bir özlemle bu günlere geldiğini çok çok iyi biliyoruz. En az 11 yıldır böyle bir maç bekliyorlar. Eminim oyuncularım da bu bilinçle oynayıp, en iyi şekilde performans göstereceklerdir. Sizlere belirli şeyler hakkında söz veremem ama şunun sözünü verebilirim ki takım olarak yüzde 100’ümüzden fazlasını sahada ortaya koyacağız. Oyuncularım gerekirse de sahada hayatlarını ortaya koyacaklar” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Davulcu 2024-05-02 16:54:07

Hoca durust hoca samimi hoca işini yapıyor hocaya eleştiri yapanlar samimi değil

Avatar
Ahmet 2024-05-02 23:09:49

GÜLDÜRME HOCAM ADAMA DEMİR KASIMPAŞA MAÇLARINDA PİKNİK Mİ YAPTINIZ SEN MAÇI LAKAİT OYNA ŞİMDİ HAYAT MESAT MAÇI DE SEN NE DERSEN DE HOCAM SENİN BU KAFAN OLDUĞU SÜRECE TRABZON İÇİMİZDEN GEÇER SONER ALIM OSMAN ZEKİ DEVAM DERSİN. SEN BOLA BAK SANA Bİ KADRO ÇIKARAYIM OKAN ZEKİ VE MUSTAFA HALUKTAN BOLA YUNUS EMRE VANDRAGEN SONER AYDOĞDU BENASSER HOLSE ENÇAM RAMAN MUYA MARYUS SEN HEP YANLIŞ KADRO ÇIKARDIN AHA KADRO BU İŞTE

Avatar
TS 2024-05-03 01:36:16

Bizde varimızı yoğumuzu ortaya koyacağız kim küme düşerse düşsün

Misafir Avatar
SS 2024-05-03 15:33:40 @TS

siz ne zaman dost oldunuz ki zaten lakin sizin insafınızla ligde kalacaksak düşmeyi yeğlerim.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Tercüman 2024-05-02 16:58:00

Çeviri yanlış dostlar varımızı yoğumuzu ortaya koyup ölümünü oynayacağız diyor hoca

Avatar
AHMET 2024-05-03 18:05:10

helal hocam ÖLECEKSEK ÖLELİM!..ÖL DE ÖLELİM

Avatar
ne var 2024-05-05 14:55:11

hocamızın bu yorumuna takılmış bazı spor yorumcuları, ne var bunda bizim ts ile olan maçlarımız her zaman hayati önemde maçlardır bunu bilmeyen zaten yorumcu olmasın.