banner388

Sürücüler dikkat! Samsun'da akılalmaz ceza...

Samsun'da drone ile trafik denetimi giderek yaygınlaşıyor. Son olarak bir sürücüye drone ile 'cep telefonu' cezası kesildi. Gözler kafalardaki soru işaretleri ile ilgili Samsun Emniyetine çevrildi.

Sürücüler dikkat! Samsun'da akılalmaz ceza...

Samsun'da drone ile trafik denetimi giderek yaygınlaşıyor. Son olarak bir sürücüye drone ile 'cep telefonu' cezası kesildi. Gözler kafalardaki soru işaretleri ile ilgili Samsun Emniyetine çevrildi.

05 Ekim 2018 Cuma 10:46
Sürücüler dikkat! Samsun'da akılalmaz ceza...

Samsun Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Trafik Düzenleme ve Denetleme Amirliği il genelinde drone ile trafik denetimlerini arttırdı. Son olarak Samsun'da drone ile bir sürücüye kesilen trafik cezası kafaları karıştırdı.

DRONE İLE TRAFİK DENETİMİ

Samsun'da bir sürücüye drone ile kesilen trafik cezasında, "Seyir halindeyken cep ve araç telefonları ile benzeri haberleşme cihazlarını ele alarak kullanmak. Araçların muayene süresini geçirmek" ifadeleri yer aldı.

Araç sürücüsüne bu ihlalleri gerekçesiyle 216 TL'lik ceza kesildi.

GÖZLER SAMSUN EMNİYETİNDE

Sürücüler kesilen cezaya sosyal medya hesapları üzerinden, "Drone kontrolünde araçtaki sürücünün telefon kullanıp kullanmadığı nasıl belirleniyor" şeklinde tepki gösterdi. Gözler vatandaşların kafalarındaki soruları cevaplaması için Samsun Emniyetine çevrildi.

Son Güncelleme: 06.10.2018 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2018-10-05 11:50:30

Güzel bir uygulama. Televizyondaki dizilere özenip direksiyon başında cep telefonuyla konuşan ve yola bakmayan adamların yüzünden sürekli sorun yaşıyoruz trafikte.

Avatar
Ahmet 2018-10-05 13:06:19

Atakumda trafikte makas atan şuursuzlarada bu cezaları yazılmasını bekliyoruz...

Avatar
Eğitim Şart 2018-10-05 14:48:04

Araç hareket halindeyken çalan telefonunuzu lütfen cebinizden çıkarmayın; emniyet şeridi, yol kenarı veya cep gibi müsait bir alana aracınızı park edin ve telefonunuzla rahat rahat konuşun.

Avatar
ETHEM 2018-10-05 11:27:14

CEP TLF İLE KONUŞMAK SERBESTMİŞ GİBİ HABERLER YAPIP İNSANLARI YÖNLENDİRMEYİN ARAÇ KULLANIRKEN TLF KONUŞMAK YASAK KEMER TAKMAMAK YASAK BUNDAN SEBEP CEZA YİYENLERİ DÜŞÜNMEYİN ...HAKETMİŞLERDİR KİMSE DURUP DURURKEN TRAFİK CEZASI YAZMAZ...

Avatar
Emrah 2018-10-05 17:54:53

Atakum da makas atan canavarlar için de aynı uygulamayı bekliyoruz, süper uygulama

Avatar
Herkes önce yükümlülüğünü bilecek 2018-10-05 14:34:12

Devletin denetim yetkisi vardır ancak, kamu otoritelerinin şehirleri yolları trafik güvenliğini sağlayacak nitelikte yapmak gibi bir yükümlülüğü de vardır.Aziz Işık Bulvarında öğrenciler,hayvanlar,kamyonlar içi içe seyrediyor,can pazarı yaşanıyor Çünkü bulvarda yaya kaldırımı yok.Tranvay hemzemin geçitleri kamu güvenliği için tam bir felaket

Avatar
Kadir 2018-10-05 15:52:10

Samsun il emniyeti cezayı hak edene yazsın. Memlekettime geldim Oto sanayinin oradaki ışıklarda ışığı geç fark ettim durdum. Işığın direğini 1 mt geçtim diye ceza yazmışlar. Eds yok orada memur yazmış arabanın plakası farklı ve sonuçta bu kişi geç durdu ama durdu sen nereye bakıp ceza yazıyorsun. Samsun emniyeti memurlara bir dikkat etmesi lazım ülkede asgari ücret belli, ülkenin açığını trafik cezasıysa kapatamazsın ama cezayı hak edeni affetmeyin ve taviz vermeyin.

Avatar
Tanju 2018-10-06 12:56:36

Asgari ücretten bahsediyorsunuz 1 metre geçtim durdum diyorsun kardeşim kanun sana ışığı 1 metre geçebilirsin mi diyor trafiğe çıkıyorsan dikkatli olacaksın bence sana daha çok yazsınlar kadir özrün kabahatinden büyük