banner388

Samsun yollarındaki köstebek yuvaları

Samsunhaber.com, Samsunluların en büyük şikayetlerinden biri olan Samsun’da bozuk yolları görüntüledi.

Samsun yollarındaki köstebek yuvaları

Samsunhaber.com, Samsunluların en büyük şikayetlerinden biri olan Samsun’da bozuk yolları görüntüledi.

16 Mayıs 2017 Salı 13:08

Samsun Haber - Samsunluların en çok şikayet ettikleri konularının başında şehrin yollarındaki çukurlar ve yamalar geliyor. Samsun ilinin neredeyse tamamında yollarda çukurlara veya yapılan yamalardan dolayı oluşan kamburlara rastlamak mümkün. Merkez ilçeler Canik, İlkadım ve Atakum’da bitmeyen alt yapı çalışmaları, şehrin neredeyse tamamında devam eden inşaat çalışmalarından dolayı ağır yük araçlarının şehir içinde gereğinden fazla dolaşması yolların bozulmasına neden oluyor.

Diğer ilçelerde ve ilçelere bağlı köylerde ise durum daha vahim. Samsun’un ilçelerinde ve köylerinde yaşayan vatandaşlardan mahallelerde asfalt yol olmadığını söyleyenler dahi var.

Samsunhaber.com’a konuşan vatandaşlar, bozuk yollardan dolayı arabalarının zarar görmesinden, kazalar yaşanmasından ve trafiğin aksamasından şikayet ediyor. Biz de Samsunhaber.com olarak sizlerden gelen bu şikayetleri dikkate alarak Samsun’da bozuk yolları görüntüledik.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Kamil Çağatay BALCI

Son Güncelleme: 16.05.2017 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tarik 2017-05-16 14:00:04

Carpik kentin hazin sorunlari sicak asfaltin amaci konfordur ama sicak asfaltin oldugu yerde alt yapin iyi olucak asfalti kesim kablo dosum alt yapida sorunlari cozmek icin asfalti keser yama yaparsan konfor iskenceye doner samsunda yollar cok dar nufusa gore cadde sokak genisligi yetersiz buda buyuk sehirin imarsa yola verdigi onemin ne kadar az oldunu gosteriyo..

Avatar
KAAN TÜRK 2017-05-16 14:19:19

Samsun için hep gündemde olan bir sorun. Ara sokaklarda durum çok vahim. 100. Yıl bulvarı vb. yerlerde de mazgallar, telefon kapakları öyle yerlere konmuş ki yolda dans ettiriyor sürücülere.

Avatar
Samsun Samsun 2017-05-16 15:27:30

Yusuf Zİya Yılmaz geçenlerde suyu yoldan uzak tutmalıyız falan diyordu hatta başkalarına söylüyordu bu lafı yani resmen yolların bozuk olmasının nedenini galiba karayollarına bağladı kendisini kenara çekti. Bakın sırf bu çukurlar yüzünden 4 yılda 3 kere arabanın ön takımlarını değiştirdim. İstanbuldan gelen motorlu bi arkadaş ben istanbula yolları bozuk derdim Samsunda hiç yol yokmuş demişti. Adam haklı beyler. Şimdi sorulacak soru şu ; bu olay herkes tarafından bilinirken neden şimdi müdahale edilmiyor. Sizden ricamız haberci olarak bu işin peşine düşmeniz.

Avatar
bafralı 2017-05-17 12:12:02

sadece samsun merkez mi ? bafra nın yolları berbat. araçlarda ön takım kalmadı. her ay sanayiye gidiyoruz. her çukura düştüğünde aracım bi ton sitem... ? ediyorum. yüzlerce kez dile getirdim ama yüz astarı geçince yapacak birşey yok.
referandum dan sonra bazı köylere beton yol yapıldı. nedeni : referandum da vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz :) !!!! hizmet değil ama bu teşekkür !!!!! yazıııkk