banner388

Lige kötü bir başlangıçla giriş yapan Samsunspor lige yavaş yavaş ağırlığını koymaya başladı. Kan değişikliğinin takıma olumlu yönde yansıdığı bir gerçek.

Alpay Özalan’la sezona hazırlanan büyük umutlarla lige başlayan Samsunspor kötü skorlar sonrasında karşılıklı olarak yollarını ayırmıştı. Bizde tesislere ziyaretimizde Alpay Özalan’a ve teknik heyete büyük destek vererek inanmıştık, güvenmiştik yanılmışız malesef yönetimimizin yanlış politikaları, kucaklayıcı değil itici davranışları Samsunpor'un son sıralara kadar gerilemesine sebebiyet vermiştir.

Yönetimimizin artık gereğini yaparak uzlaşıcı, ve sıcak ilişkilerle bulunarak şehrimizin kaybolan güvenini gönlünü kazanarak yeni bir sayfa açması gerektiğini düşünüyorum.

Engin hocayla beraber seviyeli ve iyi bir ivme yakaladık tempolu ve daha istekli Adanaspor'da yaptığı başarıyı bizde neden yapamasın sessiz sedasız zirveye yükselebiliriz; Şampiyon olabiliriz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.