banner388

Savunma ağırlıklı orta saha topçularını görünce on birde, hem de ligin en az gol atan ve en fazla gol yiyen takımlarından biri olan Ankara spor karşısında,  çok şaşırdık. Tamam anlıyoruz Ertuğrul hocayı, bu kadar eksik bir oyuncu kitlesi varken. On biri kurup sahaya sürmek böyle ortamlarda böyle durumlarda çok karışık ve zordur. Ama hocam be!! Karşında ligin en az gol atan ve en fazla gol yiyen takımlarından biri var. Öyle bir orta alan kurgulamışsın ki  defans yönü ağırlıklı. Yanında oturana bakıyorum; Kubilay.  Normal şartlar altında Saviçevicin  yokluğunda   orta alana Kubilay konur ve onun etrafına topçuları yerleştirirsin. Doğru olan da budur. Gol atamayan bir takım karşısında bu kadar korkak bir on biri sahaya sürmek anlaşılır gibi değil. Tamam hocayı da anlıyoruz, Kubilay karışık bir topçu. Bir var bir yok ama bazı yerlerde de bu topçuya güvenmekte gerekli. Zira İkinci goldeki Burak’a verdiği ara pasını benim diyen topçu veremez. Sanırım bu ara pası da hem takımı hem de teknik heyeti kurtardı sanırım. Sayın hocamın, 4. Bölgede yakaladığımız pozisyonları daha net ve üretken olması için orta alana hareketli ve birbirini tamamlayan topçulardan oluşturması gerekli.  İyi veya kötü, golcü sıkıntın varken  Ahmet Han’ı da yanında bekletmen ve Burak’ı  santrafor oynatman da garipti. 
Dedim ya, gariplikler içinde garip bir maç oynadık. Önce kağıt üzerinde yenecen rakibini sonra yeşil alana sürecen askerlerini. 
Hocam korkunun ecele faydası yok.  Madem ki süper lig hedefi olan proje bir takımız, o zaman önce golü düşüneceksin. Gol atmayana üç puanı vermiyorlar sayın hocam.
 Haaa!! Bu ara maçın skoru 1 – 2 yendik…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.