banner388

Şimdi çok merak ediyorum dakika 78,  Burak’ın büyük hatası, topu ayağının altından kaçırıyor ve bu top altı pas içinde bomboş durumda olan Kehinde’ye geliyor. Bu pozisyonda en zoru, o topu üstten auta atmak. Bu adam da bunu yapıyor, ya en kolayını yapıp topu filelerle buluştursaydı  durum  2-0 olacaktı. Ve yapılan yorumlar  yazılar nasıl tersine dönecekti. 

İlk yarıda, orta alan üçlüsünü oluşturan Hasan - Osman - Diomande’nin bu alanda  olumlu görünmesinin nedeni bence rakibin bu alanı değil de kanatlara önem vermesiydi.  Ümraniye topun bizde kalmasına izin verdi ilk 45 de. Kanatlardan uzun toplarla ani kontralarla gol aramak istedi. Oysa ki rakibin en büyük özelliği  ilk 15 – 20 dakika, önde basıp pres yaparak oynamasıydı. Ama bunu yapmadı.

İkinci 45’de rakip topu yine bize bıraktı. Bu sefer baskımız ilk yarıdan daha etkiliydi ama yine 3.bölgede yine beceriksizdik. Kim ne derse desin, hedeflenen hedefe varmak çok zordur. Geri dörtlü her zaman ki gibi saatli bir bomba, Tomane’ye asist yapacak,  sağdan soldan sıfırdan top kesecek kanatlar da olmayınca hedefe ulaşmak imkansız.  

 Alınan 1 puana rakip mi sevindi yoksa kaybolan 2 puana biz mi üzüldük. Sen rakibini evinde puansız yollayamıyorsan bunun sıkıntısını son haftalarda görmeye başlarsın sayın Mehmet hocam.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇAĞDAŞ AVAR 2021-10-08 11:05:09

Adamsın abim...