banner388

Milli maç dolasıyla lige verilen arayı Samsunspor'umuz hem taktik, hem de mücadele anlamında iyi değerlendirdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Deplasmanda alınan Altınordu maçının moraliyle sahaya çıktı. Samsunpor Balıkesir karşısına ilk 6 hedefini tazelemek isteyen Balkes mutlak puan parolasıyla gelmiş olmalı ki oyun kurgusunda bunu planlamış ve ofansif anlamda sahaya dizilişiyle organize takım olduklarını sinyalini ilk dakikadan itibaren benimsemek istemişlerdir. Samsunspor takımı taraftarının desteği ile rakip takımın oyununu bozarak iştahlı ve coşkulu mücadelesini rakibe kabul ettirerek 3 puan sahibi olmanın haklı gururunu başarıyla sonlandırmıştır.

Hatırlarsanız Antep karşılaşmasında coşkuyu ve arzuyu takımımızda görememiştik sadece mücadele vardı. Bu karşılaşmayla beraber bu dezavantajımızı da aşmış ve göstermiş olduk. Önceki yazılarımda belirttiğim gibi istersek azmedersek Samsun 19 Mayıs Stadyumundan rakipler kolay kolay çıkamaz. İnşallah kalan haftalarda yeni bir ivme kazanarak Samsunspor gelecek sezonun planını da organize ederek, yakaladığı istikrarın ve ivmenin bozulmasına izin vermeyecektir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.