banner388

  Hedefi süper lig olan bir proje takımı için şimdi ne demeli;
‘’ İki haftadır kazanılan 2 puan bize ileriki haftalarda çok yarar sağlayacak.’’
‘’ İki haftadır kaybettiğimiz 4 puanı ileriki haftalarda çok arayacağız.’’
( Evimizde as kadroyla elendiğimiz kupa maçı hariç.)
Soru işareti, bekleyip göreceğiz.
Ligin en hareketli ve koşan orta alanına sahip takımlardan biri olan Altınordu ilk 30 dakika sahanın tek hakimi. Arada top bize geliyor, bunlardan birinde korner  vuruşunda Erkan REŞMEN koşarak hız alarak geliyor en tepeye yükseliyor isteği topa kafa atmak, bir de bakıyorsun ki top bu topçuya vuruyor, topçu topa değil. Arkadaş, topçu kafa vuruşunu alnıyla yapar kafasının tepesiyle değil. Böyle kafanın tepesiyle topa kafa vurursan Erkan REŞMEN, 100 top da gelse hepsini kuşlara verirsin.
26-31-34 de iki Nadir ve bir Burak’ın topları direklerde patladı. Buda bu iki topçunu şansızlığı. Dedim ya, maçın ilk 45 de, 30’da onlar, 15’ biz iyiydik. Yanlış anlamayın iyi olan takım değil çünkü daha o mertebeye erişemedik. Sadece  iki üç tane topçunun çabası ve mücadelesi.  İlk 45 bittiğinde yedek topçulara bakıyorum, ikinci yarı kim girebilir oyuna diye, gözlerim büyük umutlarla alınan PLUMAİN’ı  arıyor. Soruyorum arkadaşlara,  covit değil sakat değil, vardır elbette diyorum Ertuğrul hocanın bir bildiği..
İkinci yarı rakip 2 değişikle başladı, yine tek kale oynuyorlar. 57 de golü buluyorlar, 63 de hocamız  üç oyuncu birden değiştiriyor, Buğra-Gökhan-Gyasi oyuna alınıyor, Kubilay,Guıdo,Saviçeviç oyundan alınıyor. 64 de Burak’la beraberliği sağlıyoruz. Çok ilginçtir, Adana Demir maçında son dakikalarda 3 oyuncu değiştiren hocam bu maçta sadece üç topçu değiştirdi dakika 63 de. Geriye kalan 27 dakika artı 5 ilavede neden 2 topçu daha almadı merak ettim. Mesela  gol alanında Nadir’in yanına Ahmet hanı alıp çift forvet yapma imkanı vardı. Kubilay’ı neden geriye dönük oynattı o da bir merak konusuydu. Kubilay’ı oyunda tutup 4.bölgeye çekip, golcüleri  de ikileseydi.
Neyse, elbette ki hocamın bir bildiği var saygı duymak lazım. Bir milli aradan sonra takım olma yolunda umutlanmak umuduyla..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.