banner388
Bu yazımı yazarken farklı duygular içerisinde olduğumu belirtmek isterim. Hem hüzünlüyüm hem de çok mutluyum geçen hafta yeni transferle lige başlayan Samsunspor son dakika golüyle dramatik bir yenilgi ile sahadan ayrıldı oyun başından sonuna kadar üstün taraf etkili oynayan bir Samsunspor vardı. Mağlubiyet sonrası sosyal medyada negatif düşünceler, olumsuz fikirler maç biter bitmez paylaşımlarda yerini göstermiş oldu.’ Acaba bu takım düşer mi düşüyor mu’ sorularını akla getirdi algı operasyonu takımımıza lanse ettirmeye çalıştılar 

Geçen hafta ki yazımda dile getirmiştim 

Samsunspor bu zorlu ve stresli günlerin üstesinden geleceğini aşabileceğini birkaç cümleyle sevgili okurlarımla paylaşmıştım. Söylediklerimden haklı çıktığım için ayrıca mutluyum Samsunspor taraftarının gösterdiği diriliş ve kampanya birlik ve beraberlik Samsunpor'a mükemmel bir güç verdi taraftarının coşkusu takımımızın üstün ve iştahlı oyunu Malatyaspor'a sahayı dar edişi tribünde yer alan taraftarımızı mest etti yaşananlar görülmeye değerdi.

Biz istersek, inanırsak önümüzde kimse duramaz bunu bir kez daha Tüm Türkiye'ye göstermiş olduk inşallah sezonu en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Bu anlamlı galibiyeti hem doğum günüme denk gelmesi askerlikten önce bana büyük moral oldu şimdiden herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum kısa bir süre aranızda olamayacağım şimdiden herkese selamlar sevgiler iletiyorum.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.