banner388

Her devre arasında ki transferler yeni heyecan, yeni umut, beklentilerin bir kat daha artması demek benim için. O heyecanla bakıyorum sahaya birde on bire. Hafta içi idmanlarda olumlu sinyaller veren ve hazır olan J.Kayamba, ve Ensar, hocanın yanında oturuyor. Sadece benim değil şehrin ve camianın çok şeyler beklediği bu iki topçunun yedek kulübesinde olması şaşırttı herkesi. Hiçbir bahaneleri olmayan bu iki transferi on bir de oynatmamak soru işareti. Hele hele bu iki topçuyu, ihtiyaç anında değil de maçın son dakikalarında oyuna sokulması tam bir soru işareti. Oyunda çalışmayan kanatlar, olmayan bir orta saha, arayıp da hala bulunamayan bir golcüden ziyade olmayan bir oyun mantığı, bulunmayan bir sistem ve 90 dakika oynanan bireysel ve doğaçlama futbol. Bir hafta önceki Keçiören maç sonrasında olduğu gibi bu maç sonrasında da açıklama yapan Fuat hocanın hangi maçı izlediğini çok merak ediyorum. Eğer sayın hocam geçen haftaki maç ile bu haftaki maçı iyi ve dikkatli takip etseydi oyuncu değişikliklerini zamanında ve yerinde yapardı. 4 tane yüzde yüzlük pozisyonlarda gol vuruşunu yapamayan bir Hasan’ı 83 dakika sahada tutmazdı. Umarsız ve  isteksiz bir Saviceviç’i  81 dakika sahada tutmazdı. Hele hele Yasin denen bu topçuyu 87 dakika sahada tutmazdı. 

Şimdi Gençlerbirliği maçında Sayın Fuat hocanın nasıl bir on bir çıkaracağının merakı ve heyecanı içersindeyim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2022-02-12 14:08:07

PLAY OFU rüyasında görür samsun spor gecen yıl kaldı oynadı ne oldu yine aynı yerde oynuyor , ya bu takımı dışarıdan yönlendirenler var suçlu hocalar değil bun artık kafasına soksun başkan futbolcular sahada acayıp bir futbol sergiliyorlar sanki mahalle takımı . samsun spor sezonu ilk 10 da tamamlayacak bun kaydedin.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2022-02-12 15:26:34

AYNEN KATILIYORUM. KAYAMBA İLK 11 DE OYNAMALI.

Avatar
Blzok 2022-02-12 11:05:36

Yasin benim bBamın oğlu değil ama yinede çaba var diğer tüm fikirleriniz yüzde yüz doğru. Bu takımda santrfor yok tomane sadece bir karambol golü attı başka hiç bir sey yok.

Avatar
Cemo55 2022-02-12 12:38:09

Sn.Yazarin görüşlerine%1006
Katılıyorum.En son alınan yabancı kiralık oyuncuyu daha erken sahaya surseydi inanın maç bizim olurdu
Hoca ya akıl verecek değiliz ama görünen köy kılavuz istemez.

Avatar
Akif 2022-02-13 13:56:08

Gençlerbirliğindende Bir Puan alırlarsa liğde kalmayı garantilemiş olurlar..

Avatar
Metin55 2022-02-13 14:20:28

Saviceviçi kız futbol takımına gönderin.Hocamız malesef takım oyunu takım disiplinini sağlayamıyor.Samsun ligde kalır.Play off Bursa,Keci maclarında gitti.Samsundan yukarıda olan takımların ilk altısı asla değişmez.

Avatar
Nail guler 2022-02-13 16:46:34

Doğru söylüyorsun sayinyazarim hocaya ulaşabilsem buları hocaya söyliyeceğim helede yaşına nasıl sabır gösteriyor anlamıyorum çok bencil oynuyorbana cevap yazarsan sevinirim