banner388

Geçen haftaki farklı galibiyetten sonra takımı şampiyon ilan edenleri bazı arkadaşlar da destek vererek alkışladılar. Adım gibi biliyordum, bu ilk maçta tabela yorumculuğu yapanların alınacak ilk yenilgiden sonra takımı küme düşüreceklerinden. Arkadaş lig uzun maraton, bu maratonda yenilgiler elbette olacak. Geçen seneki Ertuğrul’un takımı ile bu seneki Mehmet hocanın takımını karşılaştırma gibi saçma sapan fikirler ortaya atanlara; geçen sene sorun hem oyun anlayışında hem de topçulardaydı. Bu sene (2 haftaya bakarak yazıyorum) Mehmet hocanın oyun ve sistem anlayışı doğru, son vuruşu yapacak topçu hariç tüm alınan yapılan transferler doğru. Bu son vuruşu yapacak olan topçuyu da transfer etmeyi Mehmet hoca bizden daha çok ister. Çünkü, son vuruşu yaparak bu oyunu ve sistemi taçlandıracak topçusu yok. Bu da onun değil başkanın ayıbı. 
Maça, dördüncü bölgede baskı ve pres yaparak kaptığımız topları, pas hataları yaparak tekrar rakibe iade ederek başladık. Sahada ki 22 topçu içinde ‘’ben gol atacağım ‘’ diyen bir kişi vardı, o da golünü attı. Benhur..Kocaeli’nin sağ açığı bizim sol tarafı ve sol beki manyak etti. Sol bek Soner kötümü, elbette değil, o mevkide oynayacak olan Melih var. Milli maç arasında takıma monte olacak  tam 5 adet kaliteli ve oyunun akışını değiştirecek topçularımız var. Fofana, Diomande, Melunaviç, Barış, Melih.
Geçmişten ders almayan yöneticilere rağmen Mehmet hoca bu topçulara göre doğru sistem ve oyun anlayışıyla sezon sonunda, eğer hedef değişmez veya değiştirilmezse, noktayı koyacak gibi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.