banner388
banner390
banner410

        Şimdi ki ruh halimizi kelimelere dökmek istiyorum ama hiçbir şey aklıma gelmiyor. Sanki , sessiz sedasız giden bir sevgilinin arkasından bakar gibiyiz şimdi. Yıllardır umutla özlemle beklediğimiz  YÜKSELişin, SAĞLAM adımlarla ağır ağır yok oluşunu izledik gözyaşlarıyla. Etrafımdaki  armaya gönül vermiş arkadaşlara dostlara tanıdığım insanlara bakıyorum, hepsinin gözlerinde aynı  kişilere kilitlenmiş öfke ve kin var. Ve hedefteki isim de Ertuğrul SAĞLAM.  Haksız da sayılmazlar hani. Sezon başından beri yapılan hatalı transferlerden dolayı , SAĞLAM hocanın sezon sonuna kadar kesin bir on bir bulamaması, belirli bir oyun sisteminin ve anlayışının olmaması ve her puan kaybından sonra ; ‘’ alınacak dersler var’’ denmesine rağmen hiçbir ders alınmaması, topçular üzerinde otorite kurulmaması, gereksiz zaman ve yerlerde papaz topçuların arkasında durması ve taraftarlar aleyhine yapılan gereksiz söylemler Ertuğrul SAĞLAM’ı  hedef yaptı. 
         Dediğim gibi. Sessiz sedasız giden bir sevgilinin arkasından bakar gibiyiz. Ona son bir kez dur demek henüz her şeyin bitmediğini göstermek yine bizim elimizde. Maçtan sonra sayın başkanın , ‘’bunda da vardır bir hayır.Yıkılmak yok, yeniden ayağa kalkacağız’’ açıklaması, sanki  bize zifiri karanlığın sonunda güneşi gösterir gibiydi. En karamsar en hüzünlü duygularımızı bir kenara bırakıp YÜKSEL başkan gibi  sıkı sarılma zamanıdır sevdamıza. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen  sayın başkanın ‘’ ben buradayım, gereken neyse yapılacak  ‘’ deyip  şehre umut vermesi pes etmemesi, sanırım daha önce yapılan yönetim bazındaki hatalardan ders alınmasının ve bazı şahıslarla yolların ayrılacağı sinyalini verdi. Scoud ekibi ve Mustafa AZTOPAL  listenin başındalar sanırım.
Ama sonuç yine aynı; heba olmuş bir yıl daha…..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 2021-05-24 16:40:55

Takım birinci ile aynı puanda hangi takım tam kadro covid oldu hangi takımın başkan yardımcısı vefat etti başkanı ölümden döndü teknik direktörü iki kez covid oldu bu kadar olumsuz luklara rağmen birinci ile aynı puanda.Ertuğrul hoca nın bizlere göre yanlışı olabilir ama ona güvenmek lazım .isterdikki ilk kırmızıdan sonra gökhan alsanı ve nadiri kadro dışı bıraksın.hele penaltı yı kaçırınca takımdan bile kovması gerrkirdi ki herkes akıllı oldun

Avatar
55555555 2021-05-24 13:42:53

Seyircisiz olmuyor yukselbaskana tam destek