banner388

Samsun'da Bir İşletme Sahibinden Grevdeki Doktorlara Yorumu Olay Oldu!

Doktorların sağlık düzenlemesindeki yeni talepleri ile ilgili grev kararı almasının ardından Samsun'da bir işletme sahibinin greve ilişkin sosyal medyada yaptığı paylaşım doktorlar tarafından yoğun tepkiyle karşılandı.

Samsun'da Bir İşletme Sahibinden Grevdeki Doktorlara Yorumu Olay Oldu!

Doktorların sağlık düzenlemesindeki yeni talepleri ile ilgili grev kararı almasının ardından Samsun'da bir işletme sahibinin greve ilişkin sosyal medyada yaptığı paylaşım doktorlar tarafından yoğun tepkiyle karşılandı.

16 Mart 2022 Çarşamba 01:16
Samsun'da Bir İşletme Sahibinden Grevdeki Doktorlara Yorumu Olay Oldu!

Samsun'da bir Cafe İşletmesi sahibi olduğu düşünülen E. Kasap isimli şahsın sosyal medyada doktorların sağlık düzenlemesindeki yeni talepleri ile ilgili grev kararına karşılık yaptığı paylaşım sonrasında sosyal medyanın gündemine oturdu.

''GREVDEKİLERİN HEPSİ VATAN HAİNİDİR,ACİLEN FİŞLENİP MESLEKTEN MEN EDİLMELİDİR''

Şahsın,geçtiğimiz saatlerde Balıkesir ilinde bir Başhekim ile grevde olan doktorlar arasında çıkan tartışmanın sonucunda yapılan bir haberi alıntılayıp ek olarakta ''Grevdekilerin hepsi vatan hainidir,acilen fişlenip meslekten men edilmelidir''ekleyerek paylaşımda bulundu.

ÇOK SAYIDA DOKTOR İŞLETME HAKKINDA BOYKOT KARARI ALDI

Birçok doktor işletme hakkında boykot kararı aldı.İşletme yorumlarına düşük puanlar vererek tepkilerini dile getirmeye devam ediyorlar.Tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından işletme yetkilileri yorumlara yanıt olarak özür mesajı yayınladılar.

İŞLETMENİN SAMSUN'DA ÇOK SAYIDA ŞUBESİ VAR!

Türkiye geneli 100'den fazla şubesi bulunan işletmenin Samsun bölgesinde ise 6 şubesi bulunuyor.

ÖZÜR MESAJI YAYIMLANDI

Özsüt Bulvar AVM'den konuya ilişkin özür mesajı yayımlandı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Saygıdeğer ve çok kıymetli hekimlerimiz; Geride bırakmaya çalıştığımız pandemi döneminde kıymetini daha da çok anladığımız siz doktor ve sağlık çalışanlarını bir yanlış anlaşılma dolayısı ile kırdığımız algısı oluşmuştur. Şirket yetkilimizin sosyal medyada gördüğü bir videoya verdiği tepkinin farklı yorumlanması sebebi ile oluşan talihsiz durumdan dolayı çok üzgün olduğumuzu dile getirmek isteriz. Doktorlarımıza karşı olumsuz bir tavrımız olması söz konusu olmayacağı gibi bir daha böyle bir yanlış anlaşılmanın tekrarının yaşanmaması için titizlikle hareket edeceğimizi bildirir tüm doktorlarımızdan ve Samsun halkından özür dileriz"
 

Son Güncelleme: 16.03.2022 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hain acaba kim 2022-03-16 02:04:25

O işletmeci en büyük hain önce bütün satişlarin fişini göstersin bakalım vergisini ödüyor mu diye.

Avatar
Emin 2022-03-16 12:27:03

Doktorlar lux istemiyor, hakkını istiyor. Sizin sağlığınızın değeri nedir? Tuvalete gidib ihtiyacınızı karşılayabilmenin değeri, nefes alabilmenin değeri, gece deliksiz uyuyabilmenin değeri
Ona göre hesap edin

Avatar
Feti 2022-03-16 12:10:45

Ülkeden okumuşlar gidiyor bedeviler egitimsizler kalıyor. Bu gidişin yakında cezasını çekeceğiz.yurt dışındayım 20 yıldır ne kadar okumuş elit kaliteli insanımız var ise hepsi buralarda. Bu hainlik değil insanca özgürce hakça yaşama isteği ve tercihi. Vatan bayrak din ortak değeriniz. Sadece bir kesimin değil.

Avatar
Kamu 2022-03-16 12:21:26

Hak aramak her insanın hakkı. Ama bazı meslekler özveri gerektirdiği gibi halka karşı sorumluluğu vardır. Sembolik olarak grev bir kaç bölümde yapılabilirdi. Devletten maaş alıp, mesai saatleri içinde grev yapıyorum ve hastalara bakmıyorum deme haklarına sahip olmadıkları gibi kabul edilemez bir durumdur.Tüm meslekler için söylüyorum kamuda şartları beğenmeyen varsa istifa gibi müessese olduğunu hatırlatırım.

Misafir Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2022-03-17 01:17:58 @Kamu

Tüm meslekler için söylüyorum kamuda şartları beğenmeyen varsa istifa gibi müessese olduğunu hatırlatırım.. bu yorumunuza katılmamak mümkün değil

Beğenmedim! (2)
Misafir Avatar
Bafralı55 2022-03-16 20:32:26 @Kamu

İşte budur

Beğenmedim! (1)
Avatar
Adaletli 2022-03-16 09:14:47

Hak aramak fetoculukmu
Uyanık turk düşmani

Avatar
Eren 2022-03-16 10:13:51

Hain demiyelim sadece biraz arsizlik var lux yasantilari var bunu kimse goz ardi edemez peki vatani ugruna can verenlerin resimlerini koysak ortaya onlarin sartlari sizden dahami iyiydi derim ve sorarim

Misafir Avatar
samsunlu 2022-03-16 16:38:46 @Eren

evet şartları daha iyi sen bir yerin agrıdığında doktora değil baytara git bir hekim kolay yetişmiyor

Beğenmedim! (4)
Avatar
Ömer 2022-03-16 12:09:22

Doktor lqrimiz haklıdır hak ettikleri maaşları almaları gerek ülkenin başındaki zat ve yandaşları kendilerine hep zam zam yaoiyorlarda can kurtaranami zam yok böyle adaletsiz olamaz

Avatar
Aliusta 2022-03-16 08:35:23

Bu vatan hepimizin işçisiyle çöpçüsüyle memuruyla valisiyle hepimiz bu bayrağın altındayız dünya 2 yıldır hastalıklarla krizlerle VE bitmeyen savaşlar katliamlarla teröristlerle mücadele ediyor akaşama kadar kazma kürek çöp toplayan ayaküstü çalışan asgari ücretlilerimizle HEP birlikte bu bayrağın altındayız dünya hepimizin sırf ücret için grev yapılıyorsa buna insan olarak katılmıyorum iş yönetmeliği saatleri mesaisi VS sorunu varsa hep birlikte çözümlenmelidir doktorlarımız bizim kaedeşlerimiz evlatlarımızdır biz ayrılmaz bir vucutuz EL ele sorunlarımızi çözeriz sağlıkta şiddetede karşıyım sağlık afiyetle hayırlı günler işler herkeze