banner388

Prim ödeme süreleri uzatıldı

Son tarih 31 Ağustos’un bayram nedeniyle yarım gün tatil olması, ödeme süresinin uzatılmasına neden oldu.

Prim ödeme süreleri uzatıldı

Son tarih 31 Ağustos’un bayram nedeniyle yarım gün tatil olması, ödeme süresinin uzatılmasına neden oldu.

24 Ağustos 2017 Perşembe 16:52
Prim ödeme süreleri uzatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu, almış olduğu yönetim kurulu kararıyla Temmuz ayına ilişkin olan prim ödemelerini uzatma kararı aldı.

Ödeme süresindeki son gün olan, 31 Ağustos tarihi bayram tatili nedeniyle arefe gününe denk gelmesi ve yarım gün tatil ilan edilmesi nedeniyle mağduriyetin olmaması için uzatılma kararı alındı.

5 Eylül tarihine kadar uzatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun almış olduğu karar sonrası prim ödeme günleri 5 Eylül Salı gün sonuna kadar uzatıldı. 

SGK’nın açıklamasında, “Yükümlülerimizin olası mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme tarihi 31 Ağustos 2017 olan prim ve diğer tüm Kurumumuz alacaklarının (6111, 6736 ve 7020 sayılı Kanunlar kapsamında yapılandırılan borçlara ilişkin taksit ödemeleri de dâhil olmak üzere) ödeme süresi 5 Eylül 2017 tarihi gün sonuna kadar uzatılmış olup, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemeler yasal süresi içinde yapılmış sayılacaktır” denildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.