banner388

Küçük çocuğun cesedi duşakabinde bulundu

Mersin’in Erdemli ilçesinde Suriyeli 5 yaşındaki çocuk, duşakabinde ölü bulundu.

Küçük çocuğun cesedi duşakabinde bulundu

Mersin’in Erdemli ilçesinde Suriyeli 5 yaşındaki çocuk, duşakabinde ölü bulundu.

19 Eylül 2017 Salı 14:22
Küçük çocuğun cesedi duşakabinde bulundu

Suriye’den 3 yıl önce Mersin’e gelen Suriyeli aile dün adeta bir şok yaşadı.


5 yaşındaki çocukları akşam saatlerinde eve dönmeyince endişelenen aile hemen arama çalışmalarına başladı. Çevreyi kol açan eden aile çocuğun izine rastlayamadı. Arama çalışmaları ise geç saatlere kadar sürdü.


İşyeri duşakabinin de cesedine rastlandı


Kızkalesi mevkisinde bir işyeri çalışanı,  temizlemek için girdiği duşakabinde küçük çocuğun cesedine rastladı. Kötü haberi duyan ailesi ise hemen olay yerine ulaştı ve korkunç  manzara ile karşılaştı. Küçük çocuğu kucağına alan babaanne feryat içerisinde sahilde metrelerce yürüyerek polis merkezinin önüne geldi. 


Savcı inceleme yaptı, otopsi için hastaneye götürüldü


Aile bireyleri burada sinir krizleri geçirirken polisler ise güçlükle sakinleştirdi. Savcının yapmış olduğu incelemede göğüs bölgesi ve kalbinin üzerinde bıçak darbelerine rastlanırken küçük Muhammed Hacderviş’in cesedi otopsi için Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 

Son Güncelleme: 19.09.2017 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.