banner388

Karadeniz'de korkunç kaza: Kamyonet 3 can aldı

Rize'nin Ardeşen ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 3 kişi, E.A. yönetimindeki aracın çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Karadeniz'de korkunç kaza: Kamyonet 3 can aldı

Rize'nin Ardeşen ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 3 kişi, E.A. yönetimindeki aracın çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

04 Temmuz 2017 Salı 12:08
Karadeniz'de korkunç kaza: Kamyonet 3 can aldı

Rize'nin Ardeşen ilçesinde meydana gelen kazada karşıdan karşıya geçmek isteyen 3 kişi hayatını kaybetti.


Kaza ile ilgili gelen bilgiye göre Pazar'dan Fındıklı istikametine gitmekte olan E.A. yönetimindeki 34 RE 9144 plakalı panelvan tipi kamyonet, Karadeniz Sahil Yolu, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu önünde karşıya geçmeye çalışan Nihal Ö., Tevfik Ö. ve Fethiye Ö.'ye çarptı.


Tevfik Ö., Fethiye Ö. ve Nihal Ö., karayoluna savrularak ağır yaralandı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol, aracın çekilmesi ile birlikte yeniden trafiğe açıldı. Araç sürücüsü E.A., gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
KazaRize
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memoli 2017-07-04 13:04:56

yaya gecidinde durup yayalara yol verilir dünyanin herfyerinde. biozde ise o zebra cizgileri ne ise yarar. sürücüler cinayet isliyor. bu olay baska ülkede olsa yaya gecidinde kaza olursa cinayetle yargiliyorlar. trafik bizde bitik en iyi yolu yapsan ne olur. bizim yollarimiz avrupa dan güzel ama sürücülerimiz egitimsiz kural yok uyan yok, polis savci bir yildir fetöcü avindan görev yapmaya korkuyor malesef

Avatar
Nihat 2017-07-04 19:15:34

Memoli birader iyi sallamissin ama tutmadi bizdeki bozuk mayin tarlasi yollar dogru baska ulkelerde yok turkiyede yol bozuk sartlar uyum saglamiyor diye kac model araba ithal olmuyor biliyormusun hayir hic bir surucu ana yolda asfaltta yayaya yol vermez bunuda surucu kursuna sor senin dedigin sehir merkezi icin gecerlidir asfaltta arac surucusundn once yaya dikkat etmek zorundadir cunku ana yollarda e d tipi devlet yollarinda belli bir hizin altinda seyretmekte suctur biliyormusun bunlari

Misafir Avatar
memoli 2017-07-05 00:02:30 @Nihat

nihat kardesim yani dünyada biz haric herkez yanlisda öylemi. ben yurt disindayim bu tip yaya gecidi ni kimse uygulamiyor. can önemli gelismis memleketlerde. Türkiyedeki ehliyetle o yüzden avrupada bisiklet sürdürmüyorlar. egitim seviyesi sorun inan türkiyedeki üniversiteli diplomalo sayisi avrupada yok, ama bizi kandiriyorlar adam üniversiteyi bitirmis bir tane yabanci dili yok. burada en az iki dil bilir lise mezunu, dünyayi anlar sonraentellektüel olur. biz bu yüzden dünyayi gelismisleri cok geriden anlamaya calisiriz. bu saydigin sebeplerden trafikde yayalar ölüyor iste

Beğenmedim! (0)