banner388

CHP bu kez de fındık için yürüyecek

CHP, fındık fiyatlarını protesto etmek amacıyla Ordu'dan Giresun'a toplam 3 gün sürecek olan bir yürüyüş yapacak.

CHP bu kez de fındık için yürüyecek

CHP, fındık fiyatlarını protesto etmek amacıyla Ordu'dan Giresun'a toplam 3 gün sürecek olan bir yürüyüş yapacak.

15 Eylül 2017 Cuma 13:36
CHP bu kez de fındık için yürüyecek

Fındık fiyatlarına tepki her geçen gün artıyor. 'Adalet Yürüyüşü' için Ankara'dan İstanbul'a yürüyen CHP, pazartesi günü de fındık fiyatlarını protesto etmek amacıyla Ordu'dan Giresun'a 'Fındık İçin Adalet' yürüyüşü yapacak.


Sözcü'den Saygı Öztürk'e açıklamalarda bulunan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP'nin Karadeniz milletvekilleri başta olmak üzere bütün vekilleri fındık için yapılacak olan yürüyüşe davet etti.


Pekşen konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yürüyüşümüz 18 Eylül Pazartesi günü Ordu ilimizden başlayacak. 20 Eylül'de de Giresun'a ulaşacağız. CHP MYK Giresun'da toplanacak ve fındık mitingini gerçekleştirecek" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.09.2017 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salim 2017-09-15 15:21:58

yürümeye gerek yok seneye findik a para verir akp biz herseyi unutur gene oy veririz. yapacak birsey yok bu bizim talihimiz memleketde ikdidar degil muhalefet sorunu var. kaliteli muhalefet olsa akp ve erdogan kenara cekilir, ama bu satlarda 2019 da erdogan gene kazanacak. az sivrilen icerde yada kaseti cikar bizede bunlar naldi napalim. findik olayinda isyan edenlerden yüzde 66 oy aldi akp diyecek laf yok haketdik