banner388

Doğru söze ne denir, ama bazı durumlarda aynadaki netlik bozulabilir. Zamanla oluşan göz çevresi kırışıklıkları, kimilerinde genetik kimilerinde ise sonradan meydana gelen göz altı torbalanması ve morluk bu güzelliği gölgede bırakır. Bu hafta sizlere daha dinamik ve çekici bakışlara kavuşturacak birkaç öneriden bahsedeceğim.

Botoks uygulaması

Kaz ayağı diye bilinen güldüğümüzde her iki göz çevresinde meydana gelen kırışıklıkları önlemede ve gidermede etkili bir uygulamadır. Alın ve kaş ortasına bütün olarak uygulandığında daha genç bir görünüme kavuşulmaktadır. Etki süresi 4-6 ay olan bu uygulamayı tekrarlatmanızda herhangi bir sakınca yoktur.

Göz altı ışık dolgusu

Hyalüronik asit içerikli ve göz altına uygulanmak üzere özel olarak üretilen dolgular aracılığıyla torbalanma ve morluk sorununa çözüm getirilmektedir. Yüzde genel anlamda bir zayıflık ve ciddi bir doku kaybı varsa elmacık diye bilinen orta yüz dolgularından da destek alınarak daha hacimli bir görünüme kavuşmanız mümkündür. Muayenehane şartlarında yapılması gereken bu uygulamanın kalıcılığı yaklaşık bir yıldır.

Mezoterapi uygulamaları

Antiaging  (yaşlanma karşıtı) özelliğe sahip vitamin ve mineral destekli ürünler kullanılarak göz çevresi cildinde yenilenme ve aydınlanma sağlanabilmektedir. Cildin durumuna göre seans sayısı ve aralığı tespit edilir. Yıllık bakım olarak yapılmaktadır.

Muayene sonrası cildinize ve göz çevresi sorununuza en uygun tedavi seçilecektir. Yapılacak olan medikal estetik uygulaması sonrası da profesyonel ev bakım ürünleri de kullanıldığında işleminiz desteklenmiş olacaktır. Göz çevresi bakımınızı ihmal etmeyin iyi haftalar dilerim…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.