banner388

Yeni Yılın İlk MGK’sı Yapıldı

2017 yılının ilk MGK toplantısı dün akşam gerçekeştirildi İlk MGK 8 8 Saat Sürdü

Yeni Yılın İlk MGK’sı Yapıldı

2017 yılının ilk MGK toplantısı dün akşam gerçekeştirildi İlk MGK 8 8 Saat Sürdü

01 Şubat 2017 Çarşamba 09:25
Yeni Yılın İlk MGK’sı Yapıldı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde yeni yılın ilk milli güvenlik kurulu toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 8 saat süren bir toplantı sonucu yapıldı. İşte 8 saat süren ilk MGK toplantısından ne konuşulduğuna dair kısa notlar..

Milli güvenlik kurulunda Türkiye’nin içinde bulunduğu terör sürecinde yurt içi ve yurt dışında her türlü mücadelenin kararlılıkla devam edileceği açıklandı.
Türkiye’nin yaşadığı terör olayları karşısında terörle mücadelenin uluslar arası zeminde de haklılığın gösterilmesi gerektiği belirtildi.

Suriye ve Irak’ta gelişen olayların değerlendirilmesinin yapıldığı bu konular üzerinde geniş tedbirlerin alındığı vurgulandı. Terör örgütlerin muhatap alınmasının terör faaliyetlerinin artmasında etkili olduğu sonucuna ulaşıldığı söylendi.

Kıbrıs meselesine çözüm bulunması için Cenevre’de yapılan görüşmeler kapsamlı şekilde ele alındı.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.