banner388

Uzun bir süre daha...

Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ), Koronavirüs ile ilgili yeni bir açıklama geldi.

Uzun bir süre daha...

Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ), Koronavirüs ile ilgili yeni bir açıklama geldi.

22 Nisan 2020 Çarşamba 22:55
Uzun bir süre daha...

"SALGIN UZUN SÜRE DEVAM EDECEK"

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yaptığı açıklamada Koronavirüs salgınının uzun süre daha devam edeceğini açıkladı.  Euronews’ın haberine göre, Pazartesi günü salgında dünyanın henüz en kötü durumla karşılaşmadığını söyleyen DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, örgütün doğru zamanda küresel sağlık riski hakkında uyarıda bulunduğunu belirtti.

ABD Başkanı Donald Trump’ın, DSÖ’ye sağlanan fonu durdurma kararının yeniden gözden geçireceğini umduğunu söyleyen Ghebreyesus, ana odağının Korona salgınını sona erdirmek ve hayat kurtarmakla ilgili olduğunu belirtti.

"ENDİŞE VERİCİ"

Ghebreyesus, Afrika’nın bazı bölgelerinde, orta ve güney Amerika’daki salgınlarda ‘endişe verici yükseliş eğilimlerinin’ görüldüğünü söyledi. Diğer yandan Koronavirüsü istatistiklerine yer verilen worldometers internet sitesindeki bilgilere göre, Korona vaka sayısı 2 milyon 606 bin 632 oldu. Verilere göre, 181 bin 569 kişi ölürken, 712 bin 326 kişi de iyileşti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.