banner388

Ünlülerden ‘’EVET’’ Desteği Paylaşımları

Anayasa değişikliği ve referandum sürecinde ünlülerden şimdiden destek veren açıklamalar gelmeye başladı

Ünlülerden ‘’EVET’’ Desteği Paylaşımları

Anayasa değişikliği ve referandum sürecinde ünlülerden şimdiden destek veren açıklamalar gelmeye başladı

25 Ocak 2017 Çarşamba 11:26
Ünlülerden ‘’EVET’’ Desteği Paylaşımları

Anayasa değişikliği ve referandum sürecinde ünlülerden şimdiden destek veren açıklamalar gelmeye başladı. İlk destek açıklamasını sosyal edya üzerinden paylaşmış olduğu video ile yapan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen olurken onu Arda Turan ve Burak Yılmaz izledi.

Referandum için paylaştığı videoda Rıdvan Dilmen, : "Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım" dedi.

Dilmen video paylaşımında  Barcelona’nın yıldız futbolcusu Arda Turan’dan  destek isteyince Arda Turan’dan cevap geldi. Arda ise çektiği videoda "Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim?" diyerek Burak Yılmaz'a da kampanyaya dahil olma çağrısında bulundu.

Çin'in Beijing Guoan takımının formasını giyen Burak Yılmaz bu çağrıyı "Arda kardeşim çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Murat Boz kardeşim sen de var mısın?" videosuyla yanıtladı. 

Şarkıcı Murat Boz ise "Burak selam, çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Abdülkadir sen de var mısın?" videosunu paylaşarak, arkadaşına çağrı yaptı.

Son Güncelleme: 25.01.2017 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.