banner388

Trabzonspor'da İmza Şov

Devre arası transferinde görüştüğü 2 ismi kadrosuna katmayı başaran Trabzonspor futbolculara imza attırdı

Trabzonspor'da İmza Şov

Devre arası transferinde görüştüğü 2 ismi kadrosuna katmayı başaran Trabzonspor futbolculara imza attırdı

05 Ocak 2017 Perşembe 15:13
Trabzonspor'da İmza Şov

Ligin ilk yarısında oldukça kötü bir performans sergilediklerini kabul eden Trabzonspor yönetim ve teknik heyeti devre arasını en iyi şekilde değerlendirip geren takviyeleri takıma kazandıracaklarını belirtmişlerdi.

Bu kapsamda yürütülen transfer çalışmalarında görüşülen 2 oyuncu ile anlaşıldı ve imzalar atıldı. Arjantinli oyuncu Emmanual Mas ve Portekizli oyuncu Joao Perreira kendilerini Trabzonspor’lu yapan imzaları attılar.

Transferinden  duyduğu mutluluğu dile getiren Mas, emeği geçen herkese çok teşekkür ederken ‘’Trabzonspor yönetimine teşekkür ediyorum. Bana çok büyük özgüven verdiler. Buraya gelmeden önce ailemle konuştum ve artık Avrupa’da oynamak istiyordum. Trabzonspor’un gelen güzel teklifiyle de ailemle ortak karar vererek çok mutlu bir şekilde buraya geldik’’ diye duygularını dile getirdi.

Bir diğer oyuncu Perreira ise ‘’ Trabzonspor gibi hedefleri olan bir kulübe geldim. Buraya gelmemde en büyük pay sahibi kulübün hedeflerinin olması. Kulübün başarısında emeği geçen herkese yardım etek için buraya geldim. Umarım hep beraber başarılı oluruz.’’dedi
 



Kaynak: Fotomaç
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-01-05 13:12:42

Aman ne şov...