banner388

Tarım Masa Başında Oturarak Yapılmaz

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarımın geliştirilmesiyle alakalı konuşarak üretimde daha etkin olunmasının önemine değindi

Tarım Masa Başında Oturarak Yapılmaz

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarımın geliştirilmesiyle alakalı konuşarak üretimde daha etkin olunmasının önemine değindi

03 Şubat 2017 Cuma 15:08
Tarım Masa Başında Oturarak Yapılmaz

Van bölgesi’nde hizmet binalarının açılış töreni için bulunan Bakan Faruk Çelik, ülkenin gelişiminde tarımın önemine dikkat çekti. Dünya siyasetinde tarımın yeri sanayi sektörü kadar değerli hale geldiğini vurgulayan Bakan Çelik, tarımın küçük görülen meslek kavramlarından uzaklaştığını belirtti.

Masa başında Tarım Yapılamaz

Türkiye’nin tarımsal üretiminin artmasının ülke ekonomisi ve gelişiminde ki etkisini değerlendiren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, üretimde daha aktif olunmasının altını çizerek, masa başında oturur halde tarımın gelişemeyeceğini, ilerleyemeyeceğini söyledi ve ekledi,’’ Sahada, tarlada, merada, ahırda olacağız ve böylece tarımı yeniden gelinen noktadan daha ileriye taşımış olacağız" dedi.

Tarımın giderek diğer sanayi kolları kadar önemli hale geldiğini söyleyen Bakan Çelik, tarımla ilgili kurumların daha iyi hizmete edebilmesi içinde yeterli donanımlara sahip olmasının etkinliğine dikkat çekerek,  “Müdürlük binalarımız hizmet açısından önemlidir. Tarım dediğimiz sektörün merkezi bu binalardır. Bu binalarda sağlıklı ortamlarda çalışma arkadaşlarımız istihdam edilirse kente büyük katkı sağlayacaktır. Bu binayı buradaki arkadaşlarımız ve Van halkı hak ediyor. Milletimiz de bu imkanlarda hayırlı hizmetlerin üretilmesini, personelin vatandaşların derdiyle dertlenmesini, güler yüzle muamele etmesini bekliyor. Memur olsan, Bakan olsan ne olacak, insanlara tepeden baktıktan sonra. İnsanlara tepeden bakmak yok. İl müdürümüz başta olmak üzere ilçe müdürlerimiz ve tüm personelimiz, buralara gelen, tarımla ilgilenen eli nasırlı olan kardeşlerimizin dertleriyle dertlenecek. Sorunu yalnız burada çözmeyecek. Gerekirse araziye gidecek. Masa başında tarım olmaz. Masa başında oturarak tarımı bir yere getiremeyiz. Sahada, tarlada, merada, ahırda olacağız ve böylece tarımı yeniden gelinen noktadan daha ileriye taşımış olacağız" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BakanTarımFaruk Çelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.