banner388

Taksici arabam pislenmesin dedi kadın sokakta doğum yaptı !

Taksinin içindeyken doğum sancı artan kadını, taksi şoförü "arabam pislenir" diyerek arabadan indirdi.

Taksici arabam pislenmesin dedi kadın sokakta doğum yaptı !

Taksinin içindeyken doğum sancı artan kadını, taksi şoförü "arabam pislenir" diyerek arabadan indirdi.

28 Mayıs 2020 Perşembe 18:22
Taksici arabam pislenmesin dedi kadın sokakta doğum yaptı !

"ARABAM PİSLENİR" DEDİ !


Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, hamile olan Ayşe Haşim ve eşini evinden alan taksici, doğum yapmak üzere olan kadını otomobilden indirdi. Çayırova'da dün yaşanan olay, bu da olmaz dedirtti. Doğum yapmak üzere olan Ayşe Haşim'i hastaneye götürmek isteyen ailesi taksi çağırdı. Eşiyle araca bien kadının doğum sancısı artınca taksi şoförü M.B., kadını ve ailesine , "arabam pislenir" diyerek tepki gösterip araçtan indirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Hamile kadın evinin önünde sokak ortasında doğum yapmak zorunda kalırken doğumdan 2 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla kadın ve bebek hastaneye kaldırıldı. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu, taksi şoförünün ise polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.


Olayla ilgili açıklama yapan baba Haşim, "Dün saat 10.00'du. Taksiyi aradım. 2 dakika sonra araba geldi. Benim eşimin sancısı vardı ama çok azdı. Eşim arabaya binerken sancısı arttı. Araba pislenir diye şoför çok sinirlendi. Sonra bizi dışarı çıkarıp '2 dakika sonra ambulans gelecek' dedi. Sonra ambulans geldi. Bebeği ve eşimi alıp hastaneye gitti." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zafer 2020-05-28 20:42:24

sanayiye devamlı giden biri olarak ne yalan söyleyeyim adama kızamadım herşey ateş pahası böyle durumda ambulans çağırmak en doğrusu olan

Avatar
can 2020-05-29 08:54:52

orada bir değil 2 can söz konusu arabanın temizliği ile kıyaslamayı düşünmek bile insanlığa hakaretttir. böyle taksicilerin ruhsatını direk iptal edeceksin. terbiyesiz herif. arabada ki kendi eşi yada kızı olsa aynısını yapar mıydı. işte can alıcı soru bu.