banner388

Süper Lig panorama

Süper Lig’de 29 .hafta 1 maç dışında tamamlandı. İşte haftanın hikayesi

Süper Lig panorama

Süper Lig’de 29 .hafta 1 maç dışında tamamlandı. İşte haftanın hikayesi

24 Nisan 2017 Pazartesi 10:43
Süper Lig panorama

Spor Toto Süper Lig’de 29 . hafta 1 maç dışında oynanan karşılaşmalarla geride kaldı.

Derbinin kazananı Fenerbahçe oldu

Haftanın en önemli karşılaşması Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan derbi karşılaşmasıydı. Ligde haftalar öncesinde şampiyonluk yarışından uzaklaşan iki ekibin mücadelesinde kazanan konuk ekip sarı lacivertli takım oldu. Bu sonuçla Galatasaray 50 puanda kalırken Fenerbahçe ise puanını 54’e yükseltti.

Liderin yakın takipçisi Başakşehir ise küme düşme mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile deplasmanda berabere kalarak Beşiktaş maçı öncesinde önemli bir kayıp yaşadı.

Gaziantepspor, Konya deplasmanında 3 puan alarak küme düşme mücadelesinde altın değerinden puan elde ederken,  Kayserispor ise Gençlerbirliği karşılaşmasında puan kaybederek ligde kalma yolunda önemli bir puan kaybetti.

Bordo mavili takımın yükselişi sürüyor

Trabzonspor’un ikinci yarının başlamasıyla yükselen ivmesi Antalya deplasmanında da devam etti. Ligin ikinci yarısında sadece Beşiktaş’a yenilen bordo mavili takımın deplasmanlarda kazanılan puanlara bir yenisini daha eklerken aynı zamanda ilk 4 şansını da sürdürdü.

Atılan gol sayısı

Şuana kadar oynanan karşılaşmalarda 4 deplasman takımı 2 de ev sahibi takım sahadan 3 puanla ayrılırken 2 karşılaşmada berabere sonuçlandı. Toplam atılan gol sayısı ise 23 oldu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSüper Lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.