banner388

Sosyal medyanın yeni fenomeni: Karadenizli Muhammet

Karadenizli Muhammet Yarıcı çektiği videolarla sosyal medyanın yeni fenomeni oldu.

Sosyal medyanın yeni fenomeni: Karadenizli Muhammet

Karadenizli Muhammet Yarıcı çektiği videolarla sosyal medyanın yeni fenomeni oldu.

23 Ocak 2018 Salı 09:51

Rize'nin Ardeşen ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde çektiği video ile bir anda ünlenen Muhammet Yarıcı sosyal medyada bir anda binlerce paylaşım aldı. Videolarda şiveli bir şekilde konuşan Yarıcı'nın "Geldo Gelma", "Vay vay vay Nerelerle Karşılaşıyorum Ben ya", "Dere Akiyor, Gençler Rafting Yapiyor", "Hava basıncı da süper" gibi söylemleri doğallığını yansıtıyor.

Gençler Karadenizli Muhammet Yarıcı'yı taklit ederken, bir anda ünlenen Yarıcı gördüğü bu ilgi karşısında ise şaşkınlığını gizleyemiyor. 

"HAVA BASINCI MUHTEŞEMDİ"

Sosyal medya fenomeni Yarıcı yaptığı açıklamada, "Bu kadar çok ilgi göreceğimi düşünmüyordum. Nasıl oldu kendim bile bilmiyorum. Manzaradan çok etkilenmiştim. Aracımdan inip kendi kendime video çekeyim dedim. Hava basıncı muhteşemdi, manzara muhteşemdi, bir baktım ve konuşmaya başladım" dedi.

"HERKES BANA BAKIYOR"

Sokakta yürüyemediğini belirten Yarıcı, "Herkes bana bakıyor. Ben kendim bile şaşırıyorum bu ilgi karşısında. Bana gelip 'İnternetteki Geldo Gelma Sen misin?' diye soruyorlar. Çok hoşuma gidiyor. Fotoğraf çekilmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Gençler benimle gülüp sohbet etmeyi çok seviyorlar. Benden çekinmesinler, onların ilgisi beni çok mutlu ediyor. Hergün yeni videolarımı görmek için sabırsızlandıklarını söylüyorlar. Bende her mesaja cevap vermeye çalışıyorum. Amacım, bu tip videolarla Rize'yi, Ardeşen'i, Ayder Yaylası'nı tanıtmaktır" diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.01.2018 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.