banner388

Son dakika! Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmedi!

Ortak aday konusunda anlaşma sağlayamayan 6'lı masa yıkıldı. Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmedi.

Son dakika! Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmedi!

Ortak aday konusunda anlaşma sağlayamayan 6'lı masa yıkıldı. Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmedi.

03 Mart 2023 Cuma 15:42
Son dakika! Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmedi!

Türkiye'de seçime sayılı günler kala 6'lı masa dağıldı.

5 liderin Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösterdiği toplantıdan sonra parti kurmaylarıyla toplantı yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, açıklamalarda bulundu.

"Dayatmaya boyun eğmeyeceğiz" diyen Akşener, 6'lı masadan ayrılma kararı aldıklarını duyurdu.

Akşener, adaylarının Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan biri olacağını söyledi.

"NE YAZIKKİ OLMADI, OLAMADI"

Akşener, şu ifadeleri kullandı:

Geçtiğimiz sene, memleketimizin geleceğini düşünerek çok önemli bir adım attık. Dün gerçekleşen toplantıda nihayet ortak Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartıştık. 5 siyasi parti Kılıçdaroğlu'nun adaylığını beyan ettiler.

Tüm kamuoyu araştırmalarında Erdoğan'a karşı açık ara kazandığını gördüğümüz 2 ismi beyan ettik. Bu isimler Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'ydu.

Maalesef bu görüş ve önerilerimiz reddedildi.

6'lı masanın bir anlayışa varıldı. Anlamış olduk ki kişisel ajandalar uğruna, milletin kazandığı bir hakikate tercih edildi.

Aziz milletim, biz İyi Parti'yi bunun için kurmadık. Kurulduğumuz günden beri önce ben, önce İyi Parti demedik.

Yeri geldi parti çıkarlarımızı gözardı edip milletimizi için feragat ettik.

Hakarete uğradık, dişimizi sıktık. Linç edildik yıkılmadık.

Ne yazıkki olmadı, olamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Akt. 2023-03-03 16:17:48

Kılıçdaroğlu'nu istememeniz gayet normal karşılanabilir ancak Milletin sizlerden beklentisi bu değildi Meral hanım. Sizin ille de Mansur Yavaş veya İmamığlu diretmeniz de doğru değil. Millet sizlerden ülkeyi mevut durumdan çıkarmnızı bekliyor öncelik bu olmalı en azından vatandaşların beklentisi bu. Türk siyasetine bir seviye katmak yozluktan kurtarmak için aynı şeyleri yapmaya milleti gazlamaya fişeklemye gerek yok. Hepimizin mutfağından yangın var.

Avatar
tugba 2023-03-03 22:40:27

hani sayın meral akşener 6 masayı asla yüzüztü bırakmam diyordunuz ne oldu sanki bilmiyordunuz daha dün herşeyi metni kabul edip bugün bu yaptıgınızı asla unutmayacagız siyaset deyip bu size güvenenlere bunu yapamazsınız sizler gelecegimizdiniz ve hiç olmadık yerde sabote yaptınız tarih sizide unutmayacak sayın meral akşener

Avatar
Zekai 2023-03-04 11:11:49

İşte siz böyle dönek bir politika yapıyorsunuz. Seçimden önce vaad ettikleriniz yalaaaaann dolaaaan Meraaaaaall