banner388

Sergen Yalçın Kayserispor’la Anlaştı

Uzun bir aradan sonra yeniden teknik direktörlük görevine başlayan Sergen Yalçın yeni takımıyla anlaştı

Sergen Yalçın Kayserispor’la Anlaştı

Uzun bir aradan sonra yeniden teknik direktörlük görevine başlayan Sergen Yalçın yeni takımıyla anlaştı

05 Ocak 2017 Perşembe 09:49
Sergen Yalçın Kayserispor’la Anlaştı

Ligin ilk yarısında kötü bir performans sergileyen Kayserispor teknik direktör değişikliğine gitti. 19 O cak’ta başkan seçilmesi konusunda anlaşma sağlanılan Erol Bedir İstanbul’da Sergen Yalçın’la görüşerek teknik direktörlük konusunda anlaşmaya vardı. Sergen yalçın’da anlaşmanın ardından yardımcılarıyla görüşerek Kayserispor’un Antalya Belek’te ki kampına katıldı.

Daha önce Sivasspor ve Gaziantepspor’da başarılı bir grafik sergileyen Sergen yalçın’ın  Kayserispor camiasında da transferi mutluluk yarattı.

Erol Bedir’’ SergenYalçın ve ekibi bizi kırmadı. Cuma günü yeni teknik ekibimizle Antalya’da mukavele imzalayacağız ve dış transfere yoğunlaşacağız. Şuan da kulüplerinde boşa çıkan oyuncularla görüşüyoruz. Ayrıca 3 büyük kulübün başkanlarıyla temasa geçerek, oyuncu kiralama konusunda temasa geçtik. Sergen de transfer listesinde ki oyuncularla kendisi birebir konuşuyor. İkinci yarıda bambaşka bir Kayserispor Süper Lig’de mücadele edecek.’’  dedi.




Kaynak: fotomaç
 

Anahtar Kelimeler:
KayserisporSergen Yalçın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.