banner388

Sergen: ''Beşiktaş sonu görebilir''

Kayserispor teknik direktörü Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında ki şansını değerlendirdi

Sergen: ''Beşiktaş sonu görebilir''

Kayserispor teknik direktörü Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında ki şansını değerlendirdi

13 Mart 2017 Pazartesi 09:36
Sergen: ''Beşiktaş sonu görebilir''

En güçlü takım Beşiktaş

Dün oynana karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen Sergen Yalçın, Vodafone Arena’da alınmış beraberliğin önemli olduğunu belirtirken ligde şu ana kadar oynadıkları en güçlü takımın Beşiktaş olduğunu söyledi.

1 puan bizim için çok önemli

Pozitif bir takıma karşı oynadıklarını ifade eden Sergen Yalçın, kendilerinin de aynı şekilde karşılık vermeye çalıştıklarını söylerken5 hücum oyuncusuna karşı oynamaya çalıştık. Oyunun büyük bölümünde bunu başardık. Güzel ve gollü maç her iki takımın da kazanmaya yakın olduğu bir maçtı. Bu bir puan bizi biraz daha motive etti. Küme düşme hattında olan bir takımız. Tek düşüncemiz kümede kalmak. Sevindik mi üzüldük mü anlamadım. Onlar kaçırdı biz kaçırdık. Ancak böyle zor deplasmanda alınmış 1 puan bizim için çok önemli" diye konuştu.

Beşiktaş’ın Avrupa şansı

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Lig’ndeki şansını da değerlendiren Sergen Yalçın, "Olympiakos’u Beşiktaş’ın çok rahat eleyeceğini düşünüyorum. Zayıf bir takım Beşiktaş’a göre. Olympiakos’un işi çok zor. Kura şansı çok önemli. Son 2 turdaki takımlar zayıf takımlardı. İnanılmaz bir stat ve seyirci var burada. Olmaması için hiçbir neden yok. Beşiktaş, Olmypiakos’un üzerinde bir takım. Lyon, Roma, Manchester United var Avrupa Ligi için birinci sırada olan takımlar. İyi bir kura ile sonu görebilir Beşiktaş" dedi.

Son Güncelleme: 13.03.2017 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.