banner388

Şenol Güneş, F.Bahçe’nin en büyük başarısını açıkladı

Dün oynanan derbi karşılaşması nefesleri kesti. Maç tam bitiyordu derken gelen dol herkesi şaşırttı

Şenol Güneş, F.Bahçe’nin en büyük başarısını açıkladı

Dün oynanan derbi karşılaşması nefesleri kesti. Maç tam bitiyordu derken gelen dol herkesi şaşırttı

08 Mayıs 2017 Pazartesi 10:53
Şenol Güneş, F.Bahçe’nin en büyük başarısını açıkladı

Dün akşam İstanbul’da oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi son dakikaya kadar nefesleri kesti. Maç genelinde üstün performans sergileyen Beşiktaş, son dakikada kendi kalesine attığı golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Maç sonrasında basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularının performansından dolayı mutlu olduğunu belirterek kazanmayı hak ettiklerini ifade etti. Kalecilerinin ve stoperlerinin hatalı olduğunu vurgulayan Güneş, yenilmemesi gereken bir gol değerlendirmesinde bulundu.

İki puan gerideyken şampiyonluğa layık görenlere seslendi

Basın toplantısında Şenol Güneş geçen yıla atıfta bulunarak "Biz sahaya çıkıp top oynuyoruz" diyen Güneş, "Kazanmak istiyorduk skor ne olursa olsun. Başakşehir maçı sonrası Fenerbahçe'ye gittiğimizde 2 puan da gerideydik. Orada berabere kalmıştık. İki puan öndeyiz şimdi. İki puan gerideyken şampiyonluğa layık görenler iki puan öndeyken şanslı görmüyorlar. Diğer maçlara bakmıyorum bile. 4 zorlu maçımız var hem bizim hem rakiplerimizin. Sonuçta ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Her rakibi yenecek gücümüz olduğunu görüyoruz. Son düzlüklere geçiyoruz. Başakşehir'e yenilmemiz, Fenerbahçe ile berabere kalmamız puan farkını azalttı ama geride de değiliz, öndeyiz. Asla vazgeçmeyeceğiz puan kayıpları ne olursa olsun" açıklamalarında bulundu.

Fenerbahçe'nin çelme takmaya geldiklerini belirtti

''Rakibin 1 pozisyonu var. Emenike'nin pozisyonu dışında bir pozisyonları yok. Bütün doğrular bazen çöpe atılabiliyor. Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Biz denk bile oynasak kaybedebiliriz. Kötü goller yiyoruz bazen. Bugün için oyunculara söyleyecek bir şey yok. Futbol muhakemesine sığmayan şeyler oldu. Rakipten çok Başakşehir'e yarayan bir skordu. Volkan'da dedi, çelme takmaya geldikleri için başarılı oldular. Fenerbahçe'nin en büyük başarısı bu" şeklinde konuştu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.