banner388

Şenol Güneş Açıklamalarda Bulundu

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, kazanılan Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulundu

Şenol Güneş Açıklamalarda Bulundu

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, kazanılan Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulundu

28 Şubat 2017 Salı 09:25
Şenol Güneş Açıklamalarda Bulundu

Kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum

Derbi galibiyetini hak edilmiş bir kazanım olarak gören Şenol Güneş, derbi maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Yarışın devam edeceğini henüz kat edilecek yol olduğunu dile getiren teknik adam, "22. haftasında lig maçı oynadık ve bu maç sadece bir lig maçıydı. Aynı zamanda derbi maçıydı, ligin son maçı da değildi. Önemli bir büyük maçı Galatasaray camiasının destek olduğu, taraftarının destek olduğu sıkıntılı bir dönemimizde kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Futbol pozisyonları az oldu ama taraftar baskısıyla oynayan Galatasaray’a karşı akılcı olmak bizim artılarımızdı. Burada bitmiyor. Yarış devam edecektir. Arkada olan takımlar olacaktır ve önde olan takım olarak yakalanmamak için devam edeceğiz. Tekrar bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Soğukkanlı ve akıllı oynadık

Beşiktaş’ın performansını değerlendiren teknik direktör Şenol Güneş, soğukkanlı ve akıllı bir oyun oynadıklarını söyleyerek "Hücum oyuncularına yaptığımı savunma anlayışı açısından önemli bir maçtı. Sabırlı ve soğukkanlı oynadık. Seyir açısından zengin bir maç olmadı. Eleştiri o yönde yapabiliriz. Biz hücuma çıkma anlayışımızı kontrollü yaptık. Oyunu iyi taşıdık, iyi niyetliydik ve Allah’ta yardım etti" açıklamalarında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Derbişenol Güneş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.