banner388

Sarı Lacivertlilerde Kupa Mesaisi

Türkiye Kupası'nda hafta sonunda Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarına devam ediyor

Sarı Lacivertlilerde Kupa Mesaisi

Türkiye Kupası'nda hafta sonunda Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarına devam ediyor

01 Şubat 2017 Çarşamba 15:12
Sarı Lacivertlilerde Kupa Mesaisi

Türkiye Kupası'nda hafta sonunda Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarına devam ediyor.

Hafta sonu spor kamuoyunu müthiş bir karşılaşma bekliyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Kupada erken final olarak tanımlanan karşılaşma her iki takım içinde ayrı bir önem taşırken, Fenerbahçe'nin kötü gidişe bu maçla son verip rahat bir nefes almak istiyor olması sarı lacivertli camiada büyük önem taşıyor.

Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor deplasmanında 4-1’lik ağır bir yenilgi alan Fenerbahçe, gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na dikti. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Ezeli rakibi Beşiktaş ile pazar günü Vodafone Arena’da karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, hazırlıklarına devam etti. Ligde zirvenin 9 puan gerisinde kalan ve Ziraat Türkiye Kupası ile Avrupa Ligi’nde başarılı olmak isteyen sarı-lacivertliler, zorlu kupa mücadelesinin hazırlıklarına Teknik Direktör Dick Advocaat önderliğinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayıp, dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla sürdü ve yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda oynayacağı Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, yarın yapacağı tek antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.