banner388

Samsunhaber.COM Reklam Alanı

Aylık 2 milyon 160 bin ziyaretçiye erişmek mi istiyorsunuz? Reklamınızın veya ilanınızın sitede yer almasını mı istiyorsunuz? Reklam@Samsunhaber.com a mail atınız.

Samsunhaber.COM Reklam Alanı

Aylık 2 milyon 160 bin ziyaretçiye erişmek mi istiyorsunuz? Reklamınızın veya ilanınızın sitede yer almasını mı istiyorsunuz? Reklam@Samsunhaber.com a mail atınız.

28 Ağustos 2019 Çarşamba 13:23
Samsunhaber.COM Reklam Alanı

*** SAMSUNHABER.COM ***

Samsun'un en çok ziyaret edilen internet haber sitesi olan Samsunhaber.com, ziyaretçi sayısında yakaladığı rekor artışla rakipleri ile arasındaki farkı açtı. Similarweb verileri baz alınarak hazırlanan rapora göre Samsunhaber.com günlük ortalama 72.000, aylık ise ortalama 2 milyon 160 bin ziyaretçiye ulaştı.

Samsunhaber.com olarak geçtiğimiz Aralık ayında Samsun'daki haber sitelerinin ziyaretçi sayılarını paylaşmıştık. Hazırladığımız raporda Samsunhaber.com, rakiplerinin açık ara önünde ilk sırada yer almıştı. 2019 yılı Şubat ayında da zirvenin adı değişmedi. Samsunhaber.com haber sitesi, en yakın rakibinin yaklaşık 1 milyon 100 bin ziyaretçi önünde zirvede yer aldı.

YAZILI BASIN 10 BİNİ GEÇEMEDİ

Basın İlan Kurumundan edinilen bilgiye göre Samsun'daki yazılı basının günlük tirajı 10 binin altında kaldı. Açıklanan bu veriler internet haberciliğinin öneminin her geçen gün arttığını gözler önüne serdi.

AYLIK 2 MİLYON 160 BİN ZİYARETÇİ

Son 1 aylık veriler baz alındığında Samsunhaber.com günlük ortalama 72.000, aylık ise ortalama 2 milyon 160 bin ziyaretçiye ulaştı. Sayfa görüntülenme sayısı ise 4 milyon 891 bin oldu. Samsunhaber.com'un en yakın takipçisi Habergazetesi'nin son 1 aylık veriler dikkate alındığında günlük ortalama 36.000, aylık ise ortalama 1.08 milyon ziyaretçiyi sitesine çektiği görüldü.

SAMSUN'DAKİ İNTERNET HABER SİTELERİNİN ZİYARETÇİ SAYILARI

FİRMALARA ÖZEL ÇALIŞMALAR

Samsunhaber.com olarak yapacağımız SEO çalışmaları ile birlikte Google’da üst sıralarda yer almanız mümkün. Örnek olarak Atakum’da açılan Ciğerci Baba’nın reklam haber çalışması işletmenin daha ilk günden Google’da aramalarda en tepede yer almasını sağladı. Aynı çalışma her türlü işletmeye yapılabilmektedir.

90 BİN KİŞİLİK FACEBOOK SAYFASI

Yayınladığımız haberler, Samsunhaber.com’un 90 bin kişilik Facebook sayfasında paylaşılarak binlerce kişiye ulaşıyor. Ayrıca bu sayı yapılacak olan reklam çalışmaları ile birlikte daha da arttırılabilmektedir.

Son Güncelleme: 06.10.2019 20:00
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Arslantaş 2019-08-28 21:43:55

Işe ihtiyaç var