banner388

SAMSUN YOLCULARI İZMİR HAVAALANINDA MAHSUR KALDI!

İzmir'den Samsun'a seferi olan özel bir havayolu firmasının uçak kalkış saati son dakikada değiştirilince Samsun yolcuları havaalanında mahsur kaldı.

SAMSUN YOLCULARI İZMİR HAVAALANINDA MAHSUR KALDI!

İzmir'den Samsun'a seferi olan özel bir havayolu firmasının uçak kalkış saati son dakikada değiştirilince Samsun yolcuları havaalanında mahsur kaldı.

17 Haziran 2022 Cuma 22:24

Vatandaşların iddiasına göre havayolu firmasının saat 8.10'da  İzmir Havalimanı'ndan,Samsun- Çarşamba Havalimanına hareket etmesi gereken uçağın saati gece 24'e alındı. Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve  sitemizin Genel Yayın Yönetmeni  Mehmet Yazıcı da mahsur kalan yolcular arasındaydı. Mağduriyetin Ulaştırma Bakanlığına bildirilmesi üzerine Bakanlık olaya el attı. Bunun üzerine uçak firması İzmir-Samsun uçuşunun saat 22.00'ye alındığını duyurdu. Bu süre içinde mağdur yolculara yiyecek ve içecek ikramı yapıldı. Seyahat sırasında da yiyecek-içecek ikramı ücretsiz olarak devam ettirildi.     

VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

Aynı firmanın daha önce de bu tür mağduriyetler yaşattığı anlaşıldı. Vatandaşların sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım videolarında ''Paramızı bile iade etmediler.'' ''Daha önce de yaptılar 10 gün önce üç buçuk saat gene böyle beklettiler paramızı bile iade etmediler.'' dedikleri görüldü. 

Son Güncelleme: 18.06.2022 10:42
Anahtar Kelimeler:
IzmirHava AlanıLimanMahsur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2022-06-18 17:56:13

mayıs ayı içerisinde aynı uygulamaya biz de maruz kaldık. sunexpres yurtdışı bağlantılı yolcuları için bizim 20,10 olan uçuş saatini tehir etti, tehir saatinde de kalkmadı. samsuna indiğimizde saat 24'ü geçmişti. demek ki bu uygulamayı alışkanlık haline getirdiler.